CuracaoNieuws | Opnieuw auto’s weg uit politieopslag

Persbureau Curacao

Kura di Raspa politieopslagplaats | Persbureau Curacao

Er zijn opnieuw auto’s gestolen die gestald waren op de Kurá di Raspa, het politieterrein voor in beslag genomen voertuigen. Dat meldt de Èxtra.

Onbekende forceerden het toegangshek en namen twee Hyundai I-10 auto’s mee.

Eerder meldde de ochtendkrant al dat de opslagplaats een ‘free for all’ is.

De politie bewaakt het terrein in Batavierenwijk niet meer en het beveiligingsbedrijf dat door de politie is ingehuurd, krijgt al maanden niet betaald.

Er zijn toen vrij vlot daarna drie aanhoudingen verricht, maar het bewakingsregime is niet aangepast.

Bron: CuracaoNieuws

7 Reacties op “CuracaoNieuws | Opnieuw auto’s weg uit politieopslag

 1. @BuliBuli, Onafhankelijk. Hadden ze ook een grote mond over in Suriname en Aruba.. Aruba kon het nog net voorkomen en in Suriname hebben ze er elke dag spijt van. Ook willen de meeste pro onafhankelijk niet onafhankelijk want dan kunnen ze Nederland niet meer de schuld geven van het roven dat ze zelf doen.

 2. Op internet blijven klagen en de independientistas op radio blijven klagen heeft weinig zin

 3. Ik snap de frustraties van Trui en Joep, maar als jullie dat echt willen, dan moeten jullie mensen gaan enthousiasmeren om met een referendum komen. Dit is precies wat ik ook altijd zeg tegen mensen die voor onafhankelijkheid zijn. We zijn nu eenmaal in deze constellatie. Mocht men een radicale verandering willen zien, dan kan dat alleen via een LEGALE referendum.

 4. Ik snap dat het qua personeelskosten het niet handig is dat de politie dit terrein bewaakt, want het bewaken van auto’s is niet de Core business. Een optie zou zijn om de auto’s op het politiecomplex (Rio Canario) te stallen.. Maar gezien er wat er met de kilo’s is gebeurd, denk ik niet dat het publiek deze optie zal omarmen, en terecht ook!! 🙂

 5. Helemaal juist Joep.

  Afgelopen weekend hebben we het wandelende strafblad Jacinta Constantia, alias het viswijf van Boca Sami, naar Suriname gestuurd om Curacao te laten vertegenwoordigen bij weer een nutteloze conferentie (geen businessclass vluchten naar Suriname, dus dit keer geen 8 maar 4 Statenleden op deze snoepreis vergeleken met de beruchte verkeersbeurs eerder dit jaar).

  Schaamteloos! MAN/PAR/PIN: shame on you!

  https://www.srherald.com/buitenland/2018/08/16/curacaose-oud-minister-constancia-krijgt-gevangenisstraf-voor-oplichting-zorgverzekeraar/

 6. Joep Meloen

  En nog steeds vol blijven houden dat we het allemaal zelf wel kunnen oplossen.

  Laten we nu eens eerlijk zijn tegenover onszelf en de rest van de wereld.

  Wij kunnen echt helemaal niets, zijn nergens toe in staat, al 6000 jaar niet en dat gaat ook niet veranderen ook. We zijn misfits en dat zullen we altijd blijven
  Tijd dat anderen het stokje van ons gaan overnemen, anders gaan we echt met z’n allen feestend ten onder. De een wat meer feestend dan de ander. Corruptie en fraude zit in onze genen, dus wordt het tijd dat we mensen aanstellen die minder last hebben van dat syndroom.

 7. Wat een gatenkaas. Eerst 500 kilo cocaine, nu weer 3 auto’s.

  Wat een zooitje is het bij nos polis.

  Zelfs de perswoordvoerder wordt in een dienstauto met de zijn broek op zijn knieen met twee trago meisjes aangetroffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *