CuracaoNieuws | Overheid start grootschalig verkeersonderzoek Curaçao

Persbureau Curacao

Verkeerscontroles met telslang | Persbureau Curacao

De overheid gaat een grootschalig verkeersonderzoek uitvoeren. Daarmee wil het de komende twee maanden inzicht krijgen in de verkeersdrukte, de doorstroming, en de verschillende soorten voertuigen op de weg.

Ook wordt er gekeken naar de impact van ongevallen op de doorstroming. Voor de weggebruikers zullen de telslangen, die op meer dan 40 locaties over het wegdek worden gespannen, een zichtbaar onderdeel zijn van het verkeersonderzoek.

Bron: CuracaoNieuws

3 Reacties op “CuracaoNieuws | Overheid start grootschalig verkeersonderzoek Curaçao

  1. Hou ook een enquete zou ik zeggen.
    Bewoners know best!

  2. OK. En wat kost dat onderzoekje wat iedereen al jaren uit z. ‘n hoofd kan vertellen iedereen weet precies waar en waarom dingen vast staan. Maar een kennis heeft een onderzoek burootje en dat kan natuurlijk gesponsord worden. Ipv van hier en daar iets afsluiten voor sluipverkeer of Saliña de rotonde op 2 plaatsen voorrang geven. Of sommige punten een auto breder maken..
    Op Curacao heeft elke zijstraat meer voorrang dan een weg die recht door gaat.

  3. Is dit het resultaat van een bezoek aan de verkeersbeurs?
    “Een kip zonder kop, kan zien dat het verkeer vastloopt door al die onbenullige bestuurders die niet kunnen rijden. Aanrijdingen tot gevolg. Staan een paar auto’s te wachten bij een zijweg. Och ik stop wel even om iedereen boot te laten gaan. Maar hou geen rekening met auto’s achter me. Remmen zonder remlicht. Och ik blokkeer gewoon de kruising om er te komen. Och ik rij gewoon door rood terwijl het kruisende verkeer al aan het rijden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *