CuracaoNieuws | Overname UTS vergevorderd

Persbureau Curacao

UTS beschikt o.a. over 2 Egaming E-zone datacenters, IDG en CTEX (Bluenap) en heeft daarnaast een smsloterijen infrastructuur Radcomm in de aanbieding

De onderhandelingen tussen Liberty Latin America en de overheid van Curaçao over de verkoop van telecomprovider UTS zijn in vergevorderd stadium. Dat meldt ochtendkrant Èxtra op basis van bronnen binnen UTS.

Volgens minister Zita Jesus-Leito, belast met telecommunicatie geeft een speciale commissie, onder aanvoering van de ex-directeur van de Centrale bank, Alberto ‘Chos’ Romero, de overheid advies.

De overheid heeft nog niet besloten of en met hoeveel procent het belang blijft houden in de telecomprovider.

De verkoop van UTS Curaçao staat los van UTS Sint-Maarten. Deze tak is in gesprek met Telem en mogelijk andere strategische partners.

Liberty Latin America is onderdeel van Liberty Global, het grootste telecombedrijf ter wereld. Liberty Latin America is eigenaar van Cable and Wireless met Columbus/Flow. Liberty Latin America is actief in twintig landen in de regio.

Bron: CuracaoNieuws

4 Reacties op “CuracaoNieuws | Overname UTS vergevorderd

  1. Hopen dan ook betere toestellen in plaats van die “contactdender” shitzooi van nu pfffff

  2. De Rechtsstaat

    Kijk die CEO van UTS, doet mij denken dat dit geen overname is, echter meer een private kwestie (in de zin van AH naar VDTweel o.i.d.).

  3. Met wie uts ook in zee gaat, het kan alleeeeeeen maar beter worden. Bereikbaarheid van Chippie in het buitenland, de prepaid twee maanden opwaardeer terreur, de crimineel hoge tarieven, de complete desinteresse van de medewerkers in de uts winkels, etc. etc.

  4. “Een smsloterijen infrastructuur Radcomm in de aanbieding”. Is dat dezelfde smsloterij die Wiels illegaal noemde en één dag voordat hij daar met bewijzen wilde komen, vermoord is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *