CuracaoNieuws | Overvaller mishandeld op Westpunt

Persbureau Curacao

Bewoners van Westpunt zijn de overvallen beu. Agenten van de politiepost in Barber arriveren vaak pas na twintig minuten | Extra

Een overvaller is afgelopen maandag mishandeld op Westpunt. Samen met drie anderen wilde hij een overval plegen op een restaurant aldaar. Drie wisten te ontkomen, maar familie van de restauranteigenaar wist er eentje te pakken.

Ze sloegen hem, bonden hem vast en gooiden heet water over hem heen. Hij is naar het Sehos overgebracht. De overige drie zijn nog voortvluchtig.

Bewoners van Westpunt zijn de overvallen beu. Agenten van de politiepost in Barber arriveren vaak pas na twintig minuten.

Bron: CuracaoNieuws

9 Reacties op “CuracaoNieuws | Overvaller mishandeld op Westpunt

 1. Zeker weten, dat hij geen tweede keer een overval gaat plegen. Hoewel met het gemiddelde IQ van dit soort spul.

 2. OM zal nu wel de familie gaan vervolgen

 3. Erica Slap.
  Dat is wat er gebeurt als criminele corrupte politicie de economie en rechtstaat uithollen met een eveneens deels corrupte politie die niet meer durft op te treden.
  Maar zeg eens als zo. ‘n jongen bij jou in huis komt, je vast bind en slaat. Krijgt die dan een kopje groene mint thee van je.??

 4. Mishandeling is als je iemand overvalt, of bij iemand in breekt.
  Ze hadden hem beter in het water kunnen gooien, de meeste van dit soort lui kunnen toch niet zwemmen. nu wordt het slachtoffer (de personen die overvallen zijn) gestraft. Het moet niet gekker worden
  Blijf met je poten van andermans spullen af.

 5. @ Ericlapas,

  Natuurlijk ! Alleen jij kunt het verzinnen om medelijden te hebben met de overvallers en niet met de restauranthouders.
  4 man plegen een overval en geloof me, dat zal niet op een vriendelijke manier zijn geweest. Zoiets laat een trauma achter bij alle slachtoffers, plus de schade aan het restaurant (financieel en materieel). Dat wordt vaak vergeten.
  De overvallers op Westpunt hebben het idee dat ze vrij spel hebben, simpelweg omdat er geen politie is. Het is daar dan ook, al jaren, de ene overval na de andere. Het is dus prima dat men deze joker te pakken heeft genomen en inderdaad, met de fopstraffen van figuren als Irma Lips zou dit figuur in no-time weer de volgende overval plegen. Nu zal hij zijn hele leven worden herinnerd aan deze overval en iedereen zal het weten.

  Hulde voor deze ondernemers en hun familie dat ze van zich afslaan. Maar het is en blijft triest dat de overheid en de politie de situatie op West Punt zover uit de klauwen hebben laten lopen.

 6. Prima gedaan familie!

  Eigen rechter spelen is hier gewoon noodzaak, of niet Irma Lips en Brian Mariano?

 7. “Ze sloegen hem, bonden hem vast en gooiden heet water over hem heen”. Het moet niet te gek worden zeg. Laatst is ook iemand met een capuchon en pistool op zak doodgeschoten. Het is te hopen dat het OM de familieleden van deze restauranthouder arresteert, dit is pure mishandeling..

 8. YeeeeeeeeeeeesSSSSS!!!!!!! Wie volgt!!

 9. Eigen rechter spelen gaat nog iets groots worden op Curacao. Dit is veel efficiënter en goedkoper dan de fopstraffen die een Irma Lips oplegt. Boontje komt om zijn loontje en wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten. In dit geval letterlijk……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *