CuracaoNieuws | Overvallers nemen complete ATM mee

Persbureau Curacao

De bankimátiko werd opgeblazen met behulp van gasmengel en autobatterij | Extra

De overval op een geldautomaat op de Santa Rosaweg, in de vroege uren van zaterdagochtend, is uitgevoerd met zwaar materieel. Dat meldt de politie, die zegt dat het een geluk is dat er geen gewonden zijn gevallen in de omgeving van de kerk.

De bankimátiko werd opgeblazen met behulp van een gasmengel en een autobatterij. Na de explosie name de overvallers de ATM mee. Zeker drie auto’s waren bij de vlucht betrokken.

Een blauwe Mitsubishi Lancer met vier portieren, bouwjaar 2005/2006 en nummerplaat H/69-91, een donkergroene Kia Sportage met zwart glas en naar alle waarschijnlijkheid een Crosser .

De auto’s reden in de riching van Montaña (Kaminda Rignald Recordino).
De Mitsubishi Lancer is later die dag teruggevonden op het terrein van de Dam Pretu.

Bron: CuracaoNieuws

2 Reacties op “CuracaoNieuws | Overvallers nemen complete ATM mee

  1. Trots op Curaçao

    Ze hebben eerst getracht te “swipen”. Dat ging niet omdat de internetverbinding eruit lag. Toen via mobile internetten een banktransferopdracht gedaan, maar dat ging niet goed omdat de server bij de bank eruit lag. Toen naar de ATM en die gaf aan “Error 403 – Not authorized”. Ze waren het zo zat dat ze maar de gehele automaat meenamen.

  2. Wat hadden ze voor keuze gemaakt vooraf guldens of dollars? En hoe betalen ze nu de opnamekosten? Ja, het leven is te kort voor ouderwets bankieren! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *