CuracaoNieuws | Parlement wil niet verplicht salaris inleveren

Persbureau Curacao

Een motie om vrijwillig 10 procent salaris in te leveren, haalde het wel | Extra

Willemstad – Een motie om de salarissen van Statenleden met 10 procent te korten, haalde het gisteren niet. Alleen de MAN was voor, maar die diende de motie ook in. De blauwe partij vindt dat de volksvertegenwoordiging een goed signaal af moet geven.

Een motie om vrijwillig 10 procent salaris in te leveren, haalde het wel. Ook krijgt de griffie de opdracht om te zien of de totale kosten van het parlement met 10 procent kunnen worden teruggebracht.

Bron: CuracaoNieuws

5 Reacties op “CuracaoNieuws | Parlement wil niet verplicht salaris inleveren

 1. Tja, waarom zou je ook, als je met loze beloftes maar voldoende domme kiezers achter je hebt kan je nog jarenlang graaien.

 2. Roy Rogers

  De tumba zanger Gibi Doran was woest op die onzinnige motie.
  Hij ging tekeer op radio Mas, hij beweerde dat hij talrijke watercoolers aan scholen kado heeft gedaan, en dat zijn linker arm niet hoeft te weten wat zijn rechter arm doet en hij beslist niet aan dat poppenkast mee zal doen.
  Ik weet nog drommels goed een keertje een foto van hem en zijn baas Gerrie in de krant staande naast een watercooler te hebben gezien.
  Hij doet zonder ruchtbaarheid, zoveel voor de scholen.
  Ik kan het heel goed voor hem begrijpen.
  Een tumba zanger met een salaris van ang 12.500,– p.m komt zelden of beter gezegd nooit voor. Geen moer uitvoeren en dan toch makelijk dat geld te verdienen.
  Weinig school en toch een top salaris, snap ik, dat wil iedereen.

 3. Opvallend idd PAR/PIN
  Schoften eigenlijk allemaal.

 4. Nee natuurlijk doen ze dat niet, we weten toch dat het een stelletje zakkenvullers zijn. Nee, het huisvuil ophalen 15 gulden duurder maken, dat is een goed idee. Weten we straks zeker dat alles weet in de mundi verdwijnt.

 5. Alleen de MAN was voor.

  De o zo integere PAR en PIN dus niet. Toevallig net de partijen die Tilly Pikery 7 jaar met behoud van megasalaris thuis hebben laten zitten en haar nu weer een luizenbaantje met behoud van dat salaris hebben bezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *