CuracaoNieuws | Polishouders Ennia lopen risico

Persbureau Curacao

Het voormalige vakantiepark Sun Resorts op Sint-Maarten, ook bekend als Mullet Bay, eind mei. Het verwoeste vastgoedproject is eigendom van verzekeraar Ennia. Het resort zou thans 500 miljoen nafls waard zijn. Foto: Yotam Sandak voor het FD

De Centrale Bank zegt terecht in te grijpen bij verzekeraar ENNIA. Mensen die verzekerd zijn bij ENNIA lopen risico hun geld niet te krijgen als ineens heel veel mensen een claim indienen.

De verzekeraar heeft dan niet goed geld in kas om iedereen uit te betalen. Dat zegt de Centrale Bank in de Amigoe. Zo’n 500 miljoen gulden van ENNIA zit in de Verenigde Staten, en zo’n 500 miljoen is geïnvesteerd in Mullet Bay op Sint Maarten. Dat is geld waar de verzekeraar niet zomaar bij kan.

Bron: CuracaoNieuws

6 Reacties op “CuracaoNieuws | Polishouders Ennia lopen risico

 1. Curacao revisited

  Iemand nog enig idee of de beleggingsmix is ge-update? Of is het kop in het zand hopen dat het overwaait (aka Reinald curiel)?
  https://www.ennia.com/over-ennia/nieuws/2016/publicatie-2015/

 2. Dit kan toch niemand meer verbazen. Het is gewoon crimineel.

 3. Knoek-koe

  Met dank aan de toezichthouder, raad van bestuur, raad van commissarissen, en de huisaccountant.

 4. Curacao revisited

  Weet iemand wanneer/of ennia ooit nog een jaarverslag gaat publiceren of moeten we concluderen dat het einde verhaal is. Ik heb mijn pensioen bij ennia maar nog geen verslag 2017 en 2018 gezien en begin mij zorgen te maken.

 5. Tijd om het Management en RvC op te pakken?

 6. Hoe gaat het met Ralph ‘Bentley’ Palm, en zijn Venezuelaanse hoeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *