CuracaoNieuws | Politie arresteert ook omstanders

Persbureau Curacao

Omstanders bemoeiden zich met de arrestatie van een 20-jarige jongen | Extra

Willemstad – De politie heeft gisteren twee omstanders bij een arrestatie ook aangehouden. Dat gebeurde in Mahuma.

Daar wilde de politie een 20-jarige jongen aanhouden, toen twee anderen zich er mee gingen bemoeien. Waarschuwingsschoten werden gelost om de zaak rustig te krijgen. De twee zijn met de eerste arrestant naar bureau afgevoerd. In hun auto vond de politie een vuurwapen.

Bron CuracaoNieuws

2 Reacties op “CuracaoNieuws | Politie arresteert ook omstanders

  1. Ik vraag me af wat het hoofd van de politie Sambo, de hele dag doet, er is van alles mis bij de politie en daar hoef je geen justitie expert voor te zijn om dat te zien.

    Neem bijvoorbeeld de politieman op de foto, hij gaat op een melding voor orde verstoring af, met een sleutelbos uit zijn zak hangen en met sieraden aan.

    Die vrouwelijke agente is gewoon te dik voor het werk en dat begrijp ik niet, mijn vrouw werkt niet bij de politie maar op kantoor en als ze s’nachts haar politie uniform aandoet, ziet ze veel beter uit dan deze agente.

  2. Alle vriendinnen die ik ooit gehad heb, hadden allemaal “kabei ku bon kolo”. Vandaar dat ik niet begrijp waarom zwarte vrouwen vinden dat ze van die lelijke pruiken moeten dragen. Zelf vind ik wit op een pruik niets het heeft iets onnatuurlijks maar wit op echt haar daarentegen is een ander verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *