CuracaoNieuws | Politie mishandeld arrestanten

Persbureau Curacao

De verspreide foto’s | Extra

Twee van de 6 verdachten van de serie overvallen, die gisteren zijn vrijgelaten, zijn door de politie mishandeld. Dat zegt hun familie. Foto’s daarvan zijn verspreid. De twee zouden niets te maken hebben gehad met de atrako’s, maar werden wel ingerekend en daarna mishandeld. 

De familie van de twee kijken nu samen met een advocaat en een doktersverklaring of er aangifte kan worden gedaan.

Bron: CuracaoNieuws

9 Reacties op “CuracaoNieuws | Politie mishandeld arrestanten

 1. @bobs45.
  Toch goedgekomen? Leiding geven aan de pro’s boeven vangen in Amsterdam? Laat me niet lachen. Nog nooit zo’n zooitje ongeregeld en onbeschofte gasten meegemaakt. Maar dit terzijde.
  Als je als verdachte aangehouden of staande gehouden wordt, moet je gewoon meewerken en niet tegenstribbelen. Tegenstribblen kan je verwachten dat je een corrigerende tik krijgt.

 2. Trots op Curaçao

  Zie wat je niet ziet!
  Deze dove mens van het mannelijke geslacht heeft daarnaast nog een ander probleem. Hij heeft een aandoening aan zijn gezichtshuid. Dit lijkt op mycotische sycosis barbae oftewel baardschurft. Baardschurft wordt veroorzaakt door zowel zoöfiele (dieren) als antropofiele dermatofyten (zwammen) of schimmels. Zoöfiele dermatofieten zijn primair pathogenen (ziekteverwekkers) van bepaalde diersoorten en antropofiele dermatofieten zijn natuurlijke pathogenen van de mens.

  Daarbij zweet hij enorm, wat in combinatie met zijn huidschimmel de vorming van roodheid rond zijn oksel kan verklaren. Verminderde weerstand zou weer te verklaren zijn door overmatig gebruik van toxische middelen. Ook de tatoo, met zijn inkt, kan hieraan bijdragen.

  Doordat hij een huidprobleem heeft is elke aanraking (zelfs de lichtste) pijnlijk, wat duidelijk wordt in het verhaal. Hij is aangeraakt door de politie.

  Dus, ja smartengeld zou goed uitkomen! Die agenten hadden dit kunnen weten.

  .
  .
  Of toch niet?

 3. Ik ken Isidora niet, maar hadden we maar minder van deze politie agenten.

 4. Volgens @Esther, “ik ken Isidora niet, maar hadden we maar meer van deze politie agenten”. Sorry om je teleur te stellen @Esther, maar deze zelfde Isidora is volgens mij als hoofd van het Hato team, op verdenking van het doorlaten van drugstransporten ooit opgepakt.

 5. Hoor geitewollen sok Bobs45 eens met zijn ‘Als kind heb ik menigmaal bij Rio Frio staan kijken hoe mensen als beesten werden behandeld’.

  Gedraag je dan godverdomme en zorg dat je daar nooit komt!

  Ik ben er een paar keer geweest ja, maar dat was om aangifte te doen als er weer bij mij ingebroken was door een mondi monkey, of op de weg een hit and run had gehad met een andere, natuurlijk onverzekerde, mondi monkey.

  Ik ken Isidora niet, maar hadden we maar meer van deze politie agenten nu in plaats van dat stelletje slapzakken dat bij Baoase stond toe te kijken hoe mondi monkeys eigendommen vernielden.

 6. joop savaneta

  Haha, ik herinner me Isidora nog goed uit mijn politietijd. Hij ging inderdaad niet zachtzinnig met arrestanten om maar daar waren er wel meer van zoals Felix Sulvaran en Onnie Gonet. Maar het waren stuk voor stuk smerissen die ontzag af dwongen. Het gezegde in die tijd was; “Nos ta manda”.

 7. Ik begrijp de reactie van @Esther wel een beetje, “De familie van de twee kijken nu samen met een advocaat”. Waar blijft de familie als dit tuig hun daden begaan?

  Het is natuurlijk niet goed te spreken dat de politie verdachten mishandeld, maar ja, in dit land kan dat ook erbij.

  Ik kan me herinneren dat vroeger twee broers, Isidora bij de politie zaten. De jongere broer was een boxer (althans probeerde te zijn) hij nam verdachten altijd geboeid mee naar een achterkamer en had binnen no time een bekentenis.

 8. @Esther…. zo’n domme opmerking. Als kind heb ik menigmaal bij Rio Frio staan kijken hoe mensen als beesten werden behandeld als ze het buro Rio Canario werden binnengebracht. Toen ook gezworen dat ik nimmer tussen die Tonton Macoute wil werken. Toch goed gekomen…. snel nu weer leiding geven aan pro’s bij boeven vangen in Mokum aan de Amstel

 9. Aan de tattoos te zien overduidelijk een mondi monkey.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *