CuracaoNieuws | Politie staakt vandaag

Persbureau Curacao

De ruzie gaat over de 3% indexering van de lonen | Extra

De politie staakt vandaag. Gistermiddag was er overleg met de minister maar dat heeft de kou niet uit de lucht gehaald.

De ruzie gaat over de 3% indexering van de lonen. Het ministerie van Financiën wil die alleen maar uitbetalen als de financiële doorlichting van de overheid achter de rug is en betaling ook daadwerkelijk kan. Voor de bonden is dat onacceptabel en wordt het politiewerk neergelegd.

Bron: CuracaoNieuws

Een Reactie op “CuracaoNieuws | Politie staakt vandaag

  1. Elke keer als ik een verhaal lees over hebberige YDK’s denk ik hoe is de neger eigenlijk ontstaan? God heeft Adam en Eva als eerste geschapen en die waren allebei blank. Als God ze in een fabriek heeft gemaakt dan is bekend dat elk productieproces wat uitval en afval kent, wellicht is dat de verklaring.

    Aan de andere kant lijkt mij de evolutie theorie logischer, dat zwarte apen zich tot negers hebben geëvolueerd. Dat zie je ook in het gedrag van de negers hier ze proberen in alles elkaar na te apen. Als de andere wat heeft willen ze dat ook.

    In een land waar parlementariërs het alleen voor geld doet kan je ook niet anders verwachten, het woord solidariteit komt gewoon niet bij hen op.

    Ik hoop dat de negers hier mij niet kwalijk nemen maar ik probeer een verklaring te vinden waar deze hebzucht vandaan komt en vooral in een periode van economische krimp en daling van koopkracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *