CuracaoNieuws | Politie vindt doodgeschoten man in kustbatterij

Persbureau Curacao

Het slachtoffer werd gevonden met een capuchon over zijn hoofd | Extra

De politie heeft zondagochtend vroeg een man dood aangetroffen op het erf van een woning in de Elmesstraat, Kustbatterij. Het gaat om de 25-jarige Elton Ringeling.

Buren hadden schoten gehoord.

Het slachtoffer werd gevonden met een capuchon over zijn hoofd en een vuurwapen op zak. Hij droeg ook handschoenen. Elton is het 20e dodelijke slachtoffer door vuurwapengeweld dit jaar.

Bron: CuracaoNieuws

10 Reacties op “CuracaoNieuws | Politie vindt doodgeschoten man in kustbatterij

 1. Beste @Brian S, ik heb op zijn facebook gekeken en vraag me af, hoe kan het nou dat hij met 25 jaar al opa is? Verder zag ik dat hij een FB friend van Zita Jesus Leito is. Volgens mij heeft zij iets uit te leggen in het parlement.

 2. Aan de reacties te zien op de FB pagina van deze heer was er geen sprake van een brave kostganger

 3. Misschien heeft iemand bet pistol in zijn zak gestopt-:)
  Zondagavond is er bij onze urenin de wijk CAS G ingebroken. Ze waren niet aanwezig en wij toevallig ook niet. De onverlaten hebben de koelkast geplunderd brood gegeten restjes eten 2 wijnflessen leeggemaakt en bier opgedronken. Ik bedoel maar dat er wel erg veel gestoorde figuren in de samenleving rondlopen,

 4. Norbert George

  @ Abraham Mossel, natuurlijk jongen! ericaplas (???) ben ik, Norbert George. En ik heb overal rekeningen openstaan. Oh ja, en Gerrit Schotte is mijn vriend, de allerbeste zelfs. Je hebt groot gelijk 🙂

 5. @ Ericlapas,

  Misschien wordt het voor jou ook eens tijd te accepteren dat er hier velen rondlopen die niet het plichtsbesef hebben dat jij kennelijk wel voelt. Waar jij van mening bent dat je moet werken om in je eigen onderhoud te kunnen voorzien en dat je denkt dat anderen die plicht ook voelen, zijn er helaas velen die kiezen voor de gemakkelijke weg. Zij werken niet, zij pakken gewoon en als je het niet wilt geven dan nemen ze het wel met geweld of met de dreiging van geweld.
  Voor deze lieden bestaat geen werk, zij zien werk als iets dat domme mensen doen. De slimme mens, in hun ogen, is de brutale mens en die ‘verdient’ zijn geld middels criminaliteit.
  Wat je ook zult proberen, zij zullen nimmer de criminaliteit vaarwel zeggen en overgaan naar onze manier van denken.
  Reden ? Heel simpel. Met criminaliteit kun je met minder inzet veel meer geld naar binnen slepen.

  Dat is dan ook de reden dat al die leuke programma’s voor werklozen nooit resultaat zullen hebben. Werklozen aan het werk helpen werkt alleen wanneer ze ook willen werken, maar dat is hier vaak niet het geval.

 6. @Plas, als je om 04:00-05:00 `s nachts met een pistool op zak bij mij aan de deur komt voor geld en ik heb een blaffer, dan schiet ik jou overhoop, En dat geldt voor deze ” slachtoffer ” en iedereen die dat in zijn hoofd haalt!!
  De regering kan van alles doen om de werkelozen te helpen, maar als je niet wilt werken dan blijf je werkeloos.

 7. Abraham Mossel

  @Plasje de zo genaamde wel doener op deze crim is door na ff zoeken door de mand gevallen, hij is de zoon van Herman G genaamd de kroeg loper bij de Tropen weten er alles van heeft nog een rekening open staan van 4 jaar. Plas je word steed door vlammetjes. nog 6 dagen dan kan je op bezoek gaan bij je vriend Gerrit de Raaf (dief) in het gevang. de bijl valt neT GOED. pip pisas WORD DE NIEUWE BAAS cOOPER CORUPTY KOMT NIET DOOR DE ??????? DONNER mOLLEN

 8. Gel*l in de ruimte meneer Laplas. Dit geval heeft alles te maken met asociaal/crimineel gedrag te maken.
  En als je wil stelen om te eten, ga dan bij de kapitalistische grootgraaiers stelen of bij je medecriminelen.

 9. Denk niet dat het slachtoffer daar aan het collecteren was voor het Rode Kruis.

  Laten we het slachtoffer maar de dader noemen.

 10. Het is niet de bedoeling dat burgers het recht in eigen handen neemt, waarschijnlijk was Elton op zoek naar geld om eten te kopen. Als deze regering niets doet om werkelozen te helpen, moeten ze stelen om te eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *