CuracaoNieuws | Politie waarschuwt publiek en geeft tips

Persbureau Curacao

Sterke toename atrako’s | Extra

Willemstad – De politie waarschuwt het publiek alert te zijn vanwege overvallen. De eerste twee weken van dit jaar was er een sterke toename, net als de laatste weken in december.

Om de kans op een overval te verkleinen, moet je je huis van buiten goed verlichten. Ook planten en bomen moeten gesnoeid om zicht te houden.

Kijk je sloten goed na en gebruik ze ook. Laat geen spullen in de tuin die handig zijn voor dieven, zoals bijvoorbeeld ladders en keukentrapjes.

En als je het je kunt permitteren, installeer camera’s, hekwerk en een alarminstallatie. Neem eventueel een hond om over je huis te waken.

Bron: CuracaoNieuws

5 Reacties op “CuracaoNieuws | Politie waarschuwt publiek en geeft tips

 1. @Maurice, Kan zo simpel zijn. Pak je de oorzaak aan of ga je alles zetten op preventie..

  Curacao is een rots!!

 2. Goed advies Brian S, dat had niemand kunnen bedenken Vertel het de korpschef. Hij zal blij verrast zijn met jouw idee.

  Real good out of the box thinking!

 3. Laat de politie gewoon de boeven oppakken!

 4. De politie heeft het hier over overvallen en geen inbraak en toch adviseren ze, “En als je het je kunt permitteren, installeer camera’s, hekwerk en een alarminstallatie.”

  Wij hebben toch de camera beelden gezien dat slachtoffers overdag thuis in de balkon zitten, en camera plus alarminstallatie hadden en toch overvallen en in sommige gevallen zelfs doodgeschoten zijn?

  Het beste voorzorgmaatregel voor overdag als de alarm niet aanstaat en deuren en ramen open zijn, is een groep honden in de tuin.

 5. Ja, en zet die hond aan een ketting van twee meter voor de rest van z’n leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *