CuracaoNieuws | ‘Politieke partij PIN gevaar voor onze kinderen’

Persbureau Curacao

Daarmee accepteert de partij volgens de vereniging immoreel seksueel gedrag

Willemstad – De politieke partij PIN is een gevaar voor de kinderen en studenten van Curaçao. Dat zegt pastor Flores.

De voorzitter van de vereniging van christelijke pastors doelt op de erkenning van de partij van het homohuwelijk. Daarmee accepteert de partij volgens de vereniging immoreel seksueel gedrag.

Bron: CuracaoNieuws

9 Reacties op “CuracaoNieuws | ‘Politieke partij PIN gevaar voor onze kinderen’

 1. Showroe di Emmastad

  Hoorde vanochtend op de roddelverspreidende/ruziezoekende radiozender Direct, dat “journalist” Richeron “OK,OK”B. weer met zijn petproject bezig was : het homohuwelijk.
  Als gast had hij Apostel Flores en die mocht vrijelijk zijn gerichte venijn spuwen, aangevuld door de sturende, suggestieve vraagstelling van de “journalist”.
  Curacao is duidelijk gezegend met dit “dynamic duo”. Ik wens ze veel sterkte in hun verloren strijd.

 2. Said is al vele jaren compleet van het padje en laat dat helaas ook bij iedere gelegenheid blijken.

  Geen aandacht aan besteden is de beste remedie. We gaan immers ook geen klanten van de Capriles kliniek vragen om hun mening over dit soort zaken…..of wel soms ?

 3. Flores hoort zich te schamen, a self proclamed pastor? Mensonwaardig. Ophitserij, en hoort thuis in het rijtje criminelen zoals Gerrit cs!

 4. Beste @Hoedanook, ik weet niet of je BNN Vara kan ontvangen, morgen avond is een uitzending over transgenders die spijt hebben. Echt spijt dus hebben ze alles weggehaald en nu hebben ze spijt. Als ze mijn advies hadden gevolgd, hadden ze bewust een keuze kunnen maken.

 5. @LaPas,
  Doet hetzelfde als Flores. Laat de pedagogiek aan de ouders. Grote kans dat zij minder gefrustreerd als Floris en jij opgroeien.

 6. En de kerk zelf durft het nog steeds over immoreel seksueel gedrag te hebben, onvoorstelbaar grote oogkleppen dragen deze moraalridders.

 7. Fred Schiedam

  De bijbelse boodschap om eerst de balk uit je eigen oog te verwijderen alvorens je druk te maken over de splinter in andermans oog is aan deze gristenen kennelijk niet besteed. Te veel geluisterd naar hun “apostel”?

 8. Helaas nemen veel mensen mij niet serieus maar ik wil toch een voorstel doen, het lijkt mij een goed idee om kinderen gender neutraal op te voeden. Bijvoorbeeld, kinderen voor hun 5de leeftijd, de oneven weken een jurk en op even weken een broek laten dragen. Op die manier wordt het kind niet door de ouders beïnvloed.

 9. Abraham Mossel

  Gooi Pastor flores ff in de vuilnis bak, is hij iets vergeten. pielle mouwsen, mag ik ff kijken of je mama je wel een schoon onder broekje hebt aangedaan vandaag!!!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *