CuracaoNieuws | PWFC roept op tot algehele staking

Persbericht Curacao

Vakbondsleider PWFC Angelo Meyer | Extra

Isla-vakbond PWFC heeft opgeroepen om morgen een algehele staking te houden, schrijft verslaggever Yves Cooper. Isla-personeel vreest voor hun baan.

Als Curacao een hub wordt voor hulp aan Venezuela, waarbij de Amerikanen een rol spelen, volgen mogelijk sancties van de Venezolaanse president Maduro, zoals het stilleggen van raffinaderij, waar de Venezolaanse PdVsa de scepter zwaait. De Curacaose regering heeft al gegarandeerd dat de hub niet eens de schijn mag hebben van een politieke of militaire operatie.

Verschillende vakbonden zijn al dagen met elkaar in overleg. In de loop van vandaag moet duidelijk worden of andere vakbonden zich bij de staking aansluiten. De vraag is dan of de leden gehoor geven aan de stakingsoproep.

Bron: CuracaoNieuws

6 Reacties op “CuracaoNieuws | PWFC roept op tot algehele staking

  1. Eerlijk gezegd wilde ik wel Isla overnemen… maarja nu ik zie wat voor macht de vakbondsleden hebben en het personeel dat zonder nadenken gaat staken zie ik er maar van af.

  2. Elk weldenkend mens kan op 10 vingers natellen dat die roestbak niet meer opengaat. Rust roest, over en uit. Misschien tijd voor Greentown?

  3. Showroe di Emmastad

    Zeer wijs besluit! Om een nieuwe rijke operationbidder te zoeken voor de hopeloos verroeste metaalhoop Isla, ga je staken. That plant is over and done, crash-n-burn, good riddance. Cuminsa boek boso pasashi.

  4. Het is triest dat in 2019 dit soort figuren nog vakbondsleiders kunnen zijn. Het doet aan de Teamsters van Jimmy Hoffa met knokploegen denken.

  5. Laat ze maar staken. No work No pay. Eens kijken hoe lang ze het volhouden!!

  6. Ach, Angelo Meyer. Nietsnut a la Menki Rojer

    Heeft buitenechtelijke kinderen verwekt bij iedere overheids NV, maar nu verneukt hij de hele bevolking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *