CuracaoNieuws | Rechter verbiedt emigratie naar Nederland

Persbureau Curacao

Ex-man wilde niet tekenen voor het vertrek van de jongste jongste zoon | Extra

Willemstad – De rechter heeft een moeder verboden haar jongste zoon mee te nemen naar Nederland. De vrouw wilde emigreren omdat ze haar werk verloren had.

Maar haar ex-man wilde niet tekenen voor het vertrek van de jongste.

Daarop stapte de vrouw naar de rechter. Maar die was het eens met de vader dat het kind beter hier kon blijven. Moeder is gisteren vertrokken met haar andere dochter, maar niet met de jongste zoon.

Bron: CuracaoNieuws

4 Reacties op “CuracaoNieuws | Rechter verbiedt emigratie naar Nederland

 1. @Rapen gaar, Maar pas op. Veel criminaliteit.

 2. Rapen gaar,
  ondanks onze gebreken kun je lekker genieten op onze dushi Cur. Mooie stranden, leuk muziek ( salsa, merengue, bachata, maar geen ritmo combina). Leuke dames om mee te dansen.
  Weekends lekker naar banda abou wat eten en zwemmen.
  Etc etc.

  Ik zal zeggen , je bent welkom.

 3. Je kan gewoon op het vliegtuig stappen en aan de slag gaan. Je hebt dan een aantal maanden de tijd om een verklaring van rechtswege te krijgen van Curaçao, dat is je verblijfsvergunning. Dit kost een paar 100 gulden. Hou er rekening mee dat je salaris op curaçao ruk zal zijn vergeleken met Nederland en je amper sociale voorzieningen hebt. Daar komt bij dat Curaçao een duur eiland is om te leven.

 4. Rapen gaar

  Ik ben sinds kort ontslagen in Dordrecht en dus werkeloos. Ik woon in Krispijn en wil graag naar Curacao omdat ik van Curaçaoënaars hoorde dat er nog werk te vinden is op Curacao in de horeca.
  Kan ik net als deze mevrouw ook zomaar op het vliegtuig stappen naar Curacao of het ik een visum nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *