Curaçaonieuws | Rectificatie op berichtgeving Schotte

Op 27 november komt er een uitspraak in de zaak Babel bij de Hoge Raad. Volgens vertrouwelijke bronnen zou Schotte in Santo Domingo zitten | Foto Ramsay Soemanta

Curaçaonieuws.nu heeft vanochtend een bericht doen uitgaan, waarin gemeld wordt dat Gerrit Schotte met zijn gezin op Santo Domingo zitten. Volgens eigen zeggen is dat niet het geval en is hij gewoon op Curaçao.

Dat bericht is afkomstig van Persbureau Curaçao. Die heeft in eerste instantie gemeend op basis van twee bronnen het bericht te kunnen plaatsen. Er kon geen contact worden gelegd met de ex-premier om het bericht te bevestigen.

Op basis daarvan had het bericht niet gepubliceerd mogen worden.

Dat is toch gebeurd en daarvoor biedt Persbureau Curaçao de heer Schotte en zijn gezin en onze lezers excuses aan.

Bron: Curaçaonieuws

10 Reacties op “Curaçaonieuws | Rectificatie op berichtgeving Schotte

 1. Ach nos bon yunan di Kosou .

 2. Abraham Mossel

  Gerrit de Raaf , zegt dit is niet het geval, elk woord wat uit deze pathologische beroeps leugenaar komt is één boel onzin. als hij ja zegt is het nee dito anders om. Er rekening mee houdende dat het een pure narcist is geloof ik wel dat hij gevlucht is, om later als zijn kinderen groter zijn als nog ff zijn straf gaat uitzitten . Het gerecht had Gerrit de Raaf direct in het gevang moeten stoppen na de uitspraak in de Hoger beroep zaak???. Dan had hij nu al weer als vrij man rond gelopen, eigenlijk is Gerrty wel heel erg dom.

 3. @ Trui, als je de boeken Van het kleine koude front en Volg het spoor terug van J.B. Charles naslaat kom je er wel achter dat er na de oorlog in Nederland niet met de NSB-ers is afgerekend. Op een paar trammelant-voorbeelden na woekerden ze welig verder.

 4. Ik ben het met mijn broer eens dat men, La Stiwz voorop, meer afstand moet nemen van profiteurs van criminele politici, zoals Stella van Rijn en Ramsay Soemanta.

  In 1945 rekenden we in Nederland af met NSB-ers, hier zouden we ze topbanen gegeven hebben.

  De hele MFK waar van Rijn en Soemanta gigantisch hun zakken hebben gevuld is inmiddels ontmaskerd als een criminele organisatie!

  Zo maakt het schaamteloze Radio Dolfijn uitvoerig misbruik van de diensten van Ramsay Soemanta, en huurde het niet door enige integriteit gremde Cpost hem onlangs in voor een grote promotiecampagne.

  Om van te kotsen. Maar niet voor La Stiwz.

 5. Nee @Harold, ik ben niets vergeten. Zij noemt zich geen koffiedame (dat doen sommigen hier op KKC) maar managing director . Niet van een éénmanszaak, maar van een club aannemers.

  Als je de statuten van dat clubje eens doorneemt, zie je de taakomschrijving van de managing director. Daar staat overigens koffiezetten niet bij.

  Nogmaals: ik ben geen fan van MFK, Stella van Rijn etcetera, maar waar ik een schurfthekel aan heb is aan dom volk (Harold) wat iets loopt te roeptoeteren wat niet onderbouwd wordt met feiten.

  Misschien is het een trut en dom wicht, maar koffiedame is het i.i.g. niet.

  p.s.: gezien je schrijfwijze, ben je een zus van @Trui?

 6. Ach, La Stiwz, tegenwoordig noemt iedereen zich managing director, zelfs bij een eenmanszaak.

  Het zou je sieren als je je wat kritischer opstelt tegen het sprekende mantelpak alias Gerrits geisha alias Schottes sloerie oftewel Stella van Rijn,

  Ze is het type beroepsprofiteur die alles doen om maar omhoog te komen, daar waar eigen capaciteiten tekort schieten.

  Ben je vergeten hoe lang Stella van Rijn ontkend heeft lid te ze zijn van de criminele mondi monkeys club MFK? Totdat het bewijs van haar lidmaatschap boven water kwam en ze het schoorvoetend toe moest geven.

  In Forti wordt ze door niemand serieus genomen en achter haar rug uitgelachen, omdat men daar ook weet dat ze haar luizenbaantje daar volledig te danken heeft aan haar vrijages met gekke geile Gerrit.

 7. @Harold (of wiens alter ego dit nu weer is):
  Waar weet je van dat Stella van Rijn een koffiedame is geweest bij de aannemersvereniging.

  Lees haar CV er eens op na. Managing director is toch wat anders dan koffiedame. Daarbij, iemand met Nijenrode zet geen koffie, maar laat deze zetten.

  (Ik ben absoluut geen fan van MFK etc. Anders heb ik zometeen Mossel weer over me heen.)

 8. Foto is gemaakt door zijn grootste kontlikker: Ramsay Soemanta.

  Stella van Rijn heeft nog veel meer van hem gelikt, zij is er secretaris generaal door geworden. Dat betaalt een kleine 20K per maand, niet slecht voor de voormalig koffiedame van de aannemersclub.

 9. De HEER Schotte?

  Laat me niet lachen!

 10. De Rechtsstaat

  Laten wij het wederom over betrouwbare nieuwsbronnen hebben!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *