CuracaoNieuws | Riechedly Bazoer naar Vitesse

Persbureau Curacao

Riechedly Bazoer

De Curacaose voetballer Riechedly Bazoer speelt de komende drie seizoenen voor Vitesse. De 22-jarige middenvelder komt over van Wolfsburg uit de Bundesliga, waar hij mocht vertrekken.

Bazoer staat op het verlanglijstje van bondscoach Remko Bicentini voor de nationale ploeg. Op papier mag dat. Bazoer speelde twee keer voor Oranje, maar dat was in vriendschappelijke duels.

Bron: CuracaoNieuws

5 Reacties op “CuracaoNieuws | Riechedly Bazoer naar Vitesse

 1. @Drechi, Lees nog 1 keer. We zeggen dat hij in het buitenland is mislukt (wat wel vaker gebeurt met jonge Nederlandse spelers die naar het buitenland gaan). Of hij nu bij Vitesse zal slagen of mislukken zien we wel. Ik denk dat Vitesse wel zijn nivo is.

 2. Drechi pa bosnan Tur

  @Maurice, Brian,
  Als hij, ONDANKS het feit dat hij volgens jullie een miskoop zal blijken, een Nederlandse club nog wel bereid krijgt hem onder contract te stellen, dan zegt dat meer over die Nederlandse club dan dat het iets over deze jongen zegt, als hij zo slecht is. Dacht ik zo….. 🙂
  Je gaat dan toch niet willens en wetens een avontuur aan met hem?

  Enne….. die hoereloper Jones waar dingetje hier het over had…. Die heeft het toch maar, ondanks weer dat hij een hoereloper is, toch maar heel aardig gedaan. Hij heeft een aantal clubs ook zover gekregen dat ze hem MILJOENEN hebben betaald. Toch wel gek.
  Of zie ik dat verkeerd, United Antagonists?????

 3. 22 is vrij oud voor een voetballer. En na mislukt in het buitenland nu bij Vitesse.. Gaat geen topper worden.

 4. Duitsland, Engeland, Spanje en Italië hadden belangstelling voor Bazoer maar hij koos voor NL. Bovendien is hij pas 22 dus nog een flinke tijd te gaan. Een prima middenvelder. Wat een absurde vergelijking met Jones.

 5. Zoals zoveel Curacaose topsporters dacht ook Bazoer dat hij God’s gift to humanity, en ging zich er ook naar gedragen.

  Maar we hebben bij Andruw Jones gezien dat openbare dronkenschap, vreemd gaan, hoerenlopen en je vrouw mishandelen moeilijk te combineren is met topsport.

  Daarom is Bazoer overal in het buitenland mislukt en is hij terug bij af, bij een klein clubje in de Nederlandse provincie.

  Misschien pakt hij nu wel de kans. Het zal zijn laatste zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *