CuracaoNieuws | Rotterdamse interesse in aandelen CPA

Persbureau Curacao

De contacten met Rotterdam werden nieuw leven ingeblazen op de Bon Bini for Business top begin dit jaar, waarop ook premier Rutte aanwezig was.

De haven van Rotterdam is geinteresseerd in 20% van de aandelen van Curacaose havenautoriteit CPA. Daarover schrijft het Antilliaans Dagblad vandaag.

Behalve geld, brengt Rotterdam ook veel kennis en ervaring met zich mee. Dat zou onze haven weer ten goede kunnen komen, aldus waarnemend economie-minister Gijsbertha.

De contacten met Rotterdam werden nieuw leven ingeblazen op de Bon Bini for Business top begin dit jaar, waarop ook premier Rutte aanwezig was.

Bron: CuracaoNieuws

7 Reacties op “CuracaoNieuws | Rotterdamse interesse in aandelen CPA

 1. Knoek-koe

  Over mentaliteit gesproken, zolang het maar niet de mentaliteit is van te laat komen , niet op komen dagen, uitstellen & annuleren, dan komen we al een stuk verder op het eiland.

 2. John Bash

  @Drechi. Het lijkt wel of jij de grootste racist bent op dit eiland. Maar dat is natuurlijk niet zo. Want jij bent Drechi die alle hulp wil weigeren en het eiland naar de verdommenis wil helpen.

 3. Drechi, toevoeging, als g sch en pik pis maar ver uit de buurt blijven.en kop coop natuurlijk

 4. De overheid/CPA kan ook geen aandelen verkopen aan de Rotterdamse haven. Dan krijgen die Hollanders ook geen verwijten dat ze, zoals altijd, de boel willen overnemen. Ook goed, maar dan ook niet zeiken wanneer het de verkeerde kant opgaat met de haven. Want dat het niet goed gaat, is duidelijk. En daar is toch alleen dat briljante Curacaosche vernuft debet aan.

 5. Curacao revisited

  Goed nieuws dat de Rotterdamse haven wil helpen: geld is natuurlijk altijd meegenomen, maar het ontbreekt op Curacao vooral aan kennis.

 6. Drechi pa bosnan Tur

  @Kaat,
  Ja Kaat, zo zijn jullie wel. Jij zult dat de “WIC – mentaliteit” noemen denk ik. Past bij je.
  Ik noem het de “lijkenpikkers – mentaliteit”. Als aasgieren der op af!! “Pakken wat je pakken kunt, want ze liggen op hun kont.” “Aanvalleuuuuuuu”

 7. Goed nieuws, zet schouders eronder, en iedereen op zijn hoede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *