CuracaoNieuws | Schotte meldt zich om 9 uur bij de gevangenis

Persbureau Curacao

De politie zegt in te grijpen als dat niet ordelijk verloopt | Persbureau Curacao

Gerrit Schotte meldt zich straks om 9 uur bij de poorten van de gevangenis. Hij komt waarschijnlijk niet alleen, want zijn partij heeft gisteren alle burgers van Curaçao opgeroepen de ex-premier vanaf de kerk van Koraal Specht lopend te begeleiden naar de SDKK.

De politie zegt in te grijpen als dat niet ordelijk verloopt. Schotte is veroordeeld tot drie jaar cel vanwege onder meer ambtelijke corruptie.

Bron: CuracaoNieuws

9 Reacties op “CuracaoNieuws | Schotte meldt zich om 9 uur bij de gevangenis

 1. Ik wens hem een leuke verblijf in SDKK .
  Nos bon yu di korsou .

 2. Fresh meat.

 3. Abraham Mossel

  He He de rat zit eindelijk in het ratte kooitje waar hij thuis hoort en er zullen nog vele MFK/KFO figuren volgen ! . wat één poppenkast daar voor de lik. De grootste fout die Gerrit de Raaf maakte is om te gaan huili huili te doen voor zijn mede gevangen een teken dat ze hem straks zwaar gaan gebruiken en af persen zo’n slap figuur hebben ze er zo onder, kwa geld en neuken, is algemeen bekend in de lik zitten veel daar met 28 jaar en die hebben niks nada te verliezen, over tot de order van de dag

 4. De Rechtsstaat

  Beste JayPee,

  Je roept maar dingen zonder het met enig bewijs te staven.

  Je moet mijn anders denken en /of opvatten niet als steun voor GFS te beschouwen, maar om de discussie op een breder vlak te trekken.

  Enkel bij naam afschieten van het e.e.a. is de grootste zonde die dit eiland doet blijft aanmodderen.

  Grt.,

  Jouw Maat

  DRs

  P.s. heb je de afscheid van GFS, richting SDKK, op tv kunnen aanschouwen?
  Redelijk emotioneel die circus die je niet zo graag wou hebben, hé?

 5. Joep Meloen

  Viel een deel weg ineens.

  Er zou hebben gestaan: “Zijn ze nu echt zo dom of hopen ze mee te kunnen profiteren van dit clubje criminelen ?’

 6. Joep Meloen

  @ De Rechtstaat

  Kun je mij eens uitleggen waarom je nog altijd een crimineel blijft steunen, terwijl die zoveel geld heeft gestolen van de samenleving ?
  Belastinggeld waar zoveel andere dingen mee hadden kunnen worden gedaan, waar jij en ik baat bij zouden hebben gehad.

  Nee, ik heb het niet over de paar miljoen die hij van Corallo heeft gehad, ik heb het over het vele geld dat door zijn wanbeleid in de verkeerde zakken is terechtgekomen. Ik heb het over de vele schade die bedrijven (en huishoudens) hebben geleden a.g.v. de vele stroomstoringen doordat gekke gerrit het nodig vond om de Agreko’s te verwijderen en we hier dus een immens stroomtekort kregen. Ik heb het over het vele geld dat is gegeven aan bedrijven aan Lovers (in de vorm van een onverantwoorde verlaging van de tarieven van energie).
  Over dat geld heb ik het, maar jij schijnt dat al compleet te zijn vergeten. Dit figuur heeft het eiland van een goede startpositie in minder dan 2 jaar tijd teruggebracht naar een eiland met een immense schuld. Daar plukken we nu nog steeds de zure vruchten van.
  Ik ben dan ook blij dat we van dit figuur verlost zijn, maar degenen die hem en de criminele organisatie MFK nu nog steunen moeten eens goed bij zichzelf te rade gaan. Zijn ze nu echt zo dom of hopen ze mee te kunnen profi

 7. De Rechtsstaat

  Live tv ten top.

  Sterkte GFS,

 8. Showroe di Emmastad

  Welcome convict ! Horny Big Boy PaluBrabu has been patiently waiting….. Now his boyish playtool is coming in. Oh Lord, have mercy…. this is gonna hurt a bit at first. Take a deep breath and open up.

 9. Opgeruimd staat netjes. Kan hij in zijn cel eens denken aan de tonnen die hij voor niks aan zijn ratvocatenduo heeft betaald.

  En geen voorkeursbehandeling voor Schotte, geen eigen cel maar gewoon met 7 andere criminelen een kamer delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *