CuracaoNieuws | Schotte wil zakelijk bezoek kunnen ontvangen

Persbureau Curacao

Gevangenen mogen maar één keer in de twee weken een uur bezoek ontvangen

Willemstad – Niet alleen 14 SDKK- gevangenen, maar ook Gerrit Schotte spant een zaak aan tegen het land Curaçao. Om andere redenen weliswaar.

De ex-premier wil zakelijk bezoek kunnen ontvangen, maar de gevangenisdirectie weigert dat. Gevangenen mogen maar één keer in de twee weken een uur bezoek ontvangen.

Bron: CuracaoNieuws

9 Reacties op “CuracaoNieuws | Schotte wil zakelijk bezoek kunnen ontvangen

 1. Het is wel grappig dat Maurice het over kont likken heeft, dat schijnt in Amerikaanse gevangenissen de favoriete bezigheid te zijn en dat meer dan penetratie.

  Ik heb die term zelf in geen woordenboek kunnen vinden dus moest ik het aan een Amerikaan vragen. Ik vroeg hem waarom hebben die gevangenen het zo vaak over “toss salad”? What do they mean? Hij zei, toss salad means to have your ass hole licked by a fellow inmate.

  Nou ik denk dat Schotte straks een ander man uit de gevangenis komt, alleen weet ik niet wie meer lol aan hem zal beleven, Pik Pisas en Cooper of Cicely.

 2. G.S. je mag zoveel willen maar het gaat niet.Zaken doen kan je altijd Nadat je 3 Jaren hebt gebromd vergeet niet die 2 miljoein die je moet schuiven.OM zal de herkomst van dit bedrag graag willen weten oeps nooit vermeld in je belastingaangite? Niet betalen ook een optie dan maar 3 Jaren zitten dys 6 Jaren in totaal
  Denk niet dat je het trekt,

 3. Abraham Mossel

  Is die tuinkabouter Gek nou helemaal van de ratten besnuffeld geworden, over plaatsen naar SXM en wel zo snel als mogelijk, anders gaat dit niet goed aflopen daar in de SDKK

 4. Abraham Mossel

  Dit is een NEP foto, zulke grote handen kan Gerrit de Raaf de loser tuinkabouter niet hebben, dit is de foto die is toen gemaakt toen die flapdrol van een Pik de gevangen gin bezoeken om stemmetjes binnen te halen. wat een corupte media hebben wij hier op Curacrim Die Rat staat nog meer in de krant als dat hij de loser nog ze pens kon vol vreten op kosten van de belasting betaler. Zakelijk bezoek ! wie denkt hij wel wie hij is die Pathlogische beroeps crimineel cq leugenaar. nada niks noppes zakelijk bezoek, hij moet blij zijn dat hij één keer in de twee weken bezoek krijgt van zijn kinderen en ze neukertje wie van de twee hij kan ook ruilen natuurlijk, v d Dijs of Stella, dag Gerrit ga nu maar eens rusten in je straf, ik denk als je zo door gaat dan hou je het nog geen half jaar vol, dan kan je afgevoerd worden naar het gekken huis de Lichtenberg in Soesterberg.

 5. Denk dat Schotte Stella van Rijn wil ontvangen in de wipkamer.

  Die mag wel weer eens wat terugdoen voor de 20K in de maand die ze nu al bijna 10 jaar verdient door Schottes kont te likken.

 6. Waarover spraken zij die twee daar bij de hek .
  2x
  Op een mooie dag in december .

 7. “Gevangenen mogen maar één keer in de twee weken een uur bezoek ontvangen.” Hij zal toch moeten kiezen tussen zijn gezin of de partij, ben benieuwd wat hij gaat doen.

 8. Ik ben ex-premier en verwacht diverse voordeeltjes. Een kantoor met secretaresse en beveilgde telefoon. Nog even en hij eist een jacuzi in zijn cel en een hemelbed.

 9. Welk zakelijk bezoek zou iemand als Schotte kunnen ontvangen ?
  Wat zouden zij bespreken ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *