CuracaoNieuws | Schotte’s hoger beroep tegen ontneming begin maart

Persbureau Curacao

Schotte mag ook drie jaar de gevangenis in als hij ervoor kiest om niet te betalen | Persbureau Curacao

Willemstad – Het hoger beroep in de ontnemingszaak tegen Gerrit Schotte is begin maart. 1,8 miljoen gulden moet hij terugbetalen aan het OM.

Dat hield hij over aan de ambtelijke corruptie en het witwassen, waar hij voor veroordeeld werd.

Schotte mag ook drie jaar de gevangenis in als hij ervoor kiest om niet te betalen. Begin maart gaan drie nieuwe rechters kijken of het eerste vonnis kan blijven staan.

Bron: CuracaoNieuws

8 Reacties op “CuracaoNieuws | Schotte’s hoger beroep tegen ontneming begin maart

 1. Abraham Mossel

  Gerrit de Raaf gaat gewoon zijn drie jaren gevang uitzitten, aangezien hij niet hard kan makken dat hij nog over zoveel geld kan beschikken, hij heeft al keren duidelijk gemaakt dat hij zelf geen geld heeft ontvangen maar zijn MFK. dus op de blaren zitten !

 2. Waar is de 400.000.000 gulden gebleven dat tijdens jou kabinet periode is verdampt.He meneer Schotte en meneer Jamolodin

 3. Laat hun kiezers, maar met een actie beginnen om geld te verzamelen. Misschien kan hij in termijnen betalen per acceptgirokaart.

 4. Vergeet niet dat hij voor die 600.000 gulden per jaar ook weekenddiensten, nachtdiensten en avonddiensten moet draaien! En natuurlijk 24 uur per dag werken! 🙂

 5. Lijkt mij duidelijk dat de ontneming gewoon doorgaat.

 6. Oh, krijgt GS het verschil dan uitbetaald? Overigens heb ik horen fluisteren dat hij een zogenaamde ‘ingezetene korting’ krijgt op het dagtarief.

 7. Ik meld me aan als vrijwilliger, 3 jaar zitten voor 1,8 miljoen kan ik met werken niet verdienen.

 8. Wat voor een idiote regeling is dat?

  In plaats van 1.8 miljoen te gaan betalen mag Schotte ons dus 3 x 365 x 300 gulden = 3.3 miljoen gaan kosten!

  In zijn geval zou ik die drie jaar n0g gaan zitten ook! Da’s 600,000 per jaar verdiend. Waar verdien je dat als je gaat solliciteren met 3 jaar MAVO en een strafblad van een paar meter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *