CuracaoNieuws | Toeristen twee keer overvallen

Persbureau Curacao

Vervolgens probeerde hij met de auto van het echtpaar weg te komen, maar hij kreeg de motor niet aan de praat en vluchtte te voet | Extra

Een toeristenechtpaar is gisteren overvallen op de parkeerplaats bij landhuis Knip. Een man kwam met een mes in zijn hand op de twee af.

Hij eiste de rugzak van een van hen. Toen ze hem die tas wilde geven viel de overvaller de man aan in zijn gezicht. Vervolgens probeerde hij met de auto van het echtpaar weg te komen, maar hij kreeg de motor niet aan de praat en vluchtte te voet.

De gealarmeerde politie begon gelijk een onderzoek in het gebied rond playa Knip. Nog geen half uur later werd de man gevonden. Hij was gewond en zat onder het bloed. Het gaat om de 25-jarige Jamaicaan Ch.N.L.

Èxtra meldt dat het paar de dag ervoor bij Mambo ook als was overvallen.

Bron: CuracaoNieuws

14 Reacties op “CuracaoNieuws | Toeristen twee keer overvallen

 1. This article was translated to me by the receptionnist of my hotel. The two tourists were hurt in the parking lot in front of the Tula museum at the beginning of the afternoon on Friday, April the 5th. I am very amazed that this article does not mention the exact place of this assault. I hope these people are fine now. They were two cars in this parking lot, their white car and our red cars. We were still in the museum when it happened (we are a Canadian family). It could have been us…
  I hope them a good recovery.

 2. Toeristen bewapenen met peperspray en een knuppel

 3. @Wim1, Maar laat Julio Poch dan maar het vliegtuig besturen.. Wellicht valt deze man dan uit het vliegtuig

 4. ericlapas

  Wellicht kan de directeur van het CTB, Paul Pennicook van zijn riante salaris van meer dan 20.000 NAF per maand deze toeristen compenseren. Het is per slot van rekening zijn landgenoot die ons een slechte naam bezorgd.

 5. Ik zou zeggen terug sturen naar Jamaica.

 6. Als Curacao met zijn corrupte politici zo doorgaat met het behandelen van zijn belangrijkste bron van inkomsten, zal ook dat effect hebben op het welzijn van de inwoners van Curacao. Statistisch: Van iedere toerist die beroofd wordt, zullen er 16 niet terugkeren voor vakantie. Na 4 jaar zijn er nog weinig toeristen over. Het toerisme neemt nu nog toe, maar dat duurt niet lang. Extra triest is het dat deze toerist nu weet dat er geen dushi Korsouw bestaat. Ik neem aan dat de choller-Jamaicaan direct mocht terugzwemmen naar Kingston vanaf playa Forti.

 7. Ook dat nog

  Kom er maar in CHATA CTB etc etc
  Maar nu eens met echte statistieken!!!

 8. Knoek - koe

  Corrupte moraal en cultuur, een goede afspiegeling van de corrupte en amorele regering

 9. Die komen nooit meer terug, en hun familie en vrienden kunnen ook afgeschreven worden.

 10. Hoe was het ook weer? We zouden toch meer politie kontroles krijgen op Banda Bou? Dat heeft een week geduurd en daarna weer nada, niks dus. Regering roept van alles maar doen gewoon niets, loze beloftes omdat ze wel weten dat er niet genoeg politie is.

 11. Politur? Wat een amateuristisch bende. Alleen afgekeurde half bejaarde, bijna aan overgewicht doodgaande politiemensen komen hier terecht. Opheffen die handel.

 12. ericlapas

  Ze zeggen weleens, fool me once shame on you, fool me twice shame on me. Als toeristen hier rondlopen met goudenketting om en dure fotocamera’s zichtbaar is het echt de kat op de spek binden.

  Was het niet Navarro die een groep agenten helemaal naar Sto. Domingo gestuurd heeft om ervaring op te doen voor politur?

 13. Gaat lekker .

 14. Untermensche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *