CuracaoNieuws | Truk’i pan beschoten bij Palu Blanku

Door Persbureau Curacao

Niemand geraakt, wel de truk’i pan wel en de auto van een klant | Persbureau Curacao

Een truk’í pan bij Palu Blanku is gisteravond beschoten. Dat gebeurde vanuit een rijdende auto.

Niemand werd geraakt, de truk’i pan wel en ook de auto van een klant, die net stond te bestellen.

De politie onderzoekt de schietpartij.

Bron: CuracaoNieuws

3 Reacties op “CuracaoNieuws | Truk’i pan beschoten bij Palu Blanku

 1. Abraham Mossel

  @ Plasje je heb bijna gelijk, maar er word wel degelijk door de motor clubs af geperst, je hoort het alleen niet om dat die genen die afgeperst worden hun bek houden, doen zij hun bek open zijn ze alles kwijt, bijdehand !

 2. @Abraham Mossel schrijft, “begin je een nieuw bedrijf, dan komen de heren moter boy’s ff bij je langs om poenne te vragen”. Volgens mij klopt dit niet, voor zover ik weet zijn er geen gevallen bekend van gang leden die winkeliers en zakenmensen afpersen.

  Wat hier wel zien is de minister die vaak de hoofd van dienst of directeur van een overheids NV onder druk zet om een achterlijke familielid in dienst te nemen. Hij kan weigeren maar hij weet dat het einde carrière is.

  Dit zien we vaak in maffia films, de maffia baas die vriendelijk de winkelier of zakenman vraagt om een achterlijke broertje of neefje in dienst te nemen. Het wordt vriendelijk gevraagd maar de winkelier weet dat hij niet nee mag zeggen. Dus @Mossel heeft gelijk als hij de maffia met de politiek vergelijkt.

 3. Abraham Mossel

  Het wordt steeds gekker, je kan niet eens meer een leekker broodje eten bij de pan?. mensen weet wat er gaande is de maffia heeft bijna alles in de macht, begin je een nieuw bedrijf, dan komen de heren moter boy’s ff bij je langs om poenne te vragen, zo niet ben je aan de beurt?? Dankkie Gerret de Raaf en PIK pias MFK, KnPT, Peppie& kokkie????????????????? destabilaseren is ook een kunst, ik ga nu ff kijken naar mijn draver die loop een koers in Europa als hij wint heb 2 ton Eeuro verdiendt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *