CuracaoNieuws | Twee doden bij frontale botsing

Persbureau Curacao

Beide chauffeurs overleden ter plaatse | Persbureau Curacao

Bij een frontale botsing op de Weg naar Westpunt zijn zondagochtend twee doden gevallen. Het gaat om de bestuurders van beide auto’s.

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van landhuis Daniel. Een grijze KIA Picanto kwam door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht en botste frontaal op haar tegenligger, een rode Mitsubishi Lancer. Beide chauffeurs overleden ter plaatse.

Hun identiteit is nog niet vrijgegeven.

Met dit ongeluk komt het totaal aantal dodelijke slachtoffers in het verkeer dit jaar op 15.

Bron: CuracaoNieuws

7 Reacties op “CuracaoNieuws | Twee doden bij frontale botsing

 1. Op de ‘ringwegen’ heeft een of ander malloot trouwens vrijwel overal 80 km borden op palen vastgeschroefd. Dus als het mis gaat (b.v. op kruisingen), gaat het goed mis.

 2. koekoeloeres

  @Hans: ik ben voor een paar dagen op het eiland. Zullen we ergens afspreken, en het hebben over de “mondi monkeys” , waar je het steeds over hebt ?

 3. @Hans.
  Het merendeel van de picanto’s zijn huurauto’s gereden door toeristen.
  @Lapas. Rijden op Curacao is geen russisische roulette. Je weet gewoon dat je een idioot tegen komt op de weg. Van voren, achteren en van opzij.

 4. Vervelend is dit nu weer.
  Het blijft een dodenweg., vooral als men zich niet aan de regels houdt, inhalen, hoge snelheid, bellen, appen zelfs.

 5. Autorijden hier is net Russisch roulette, je weet niet wanneer je een idioot op de weg tegenkomt. Op zich lijkt 15 verkeersdoden per jaar geen slechte gemiddelde, het lijkt mee te vallen, het was vroeger weleens 2 per maand.

 6. Moet nog blijken, maar het is toch onvoorstelbaar hoeveel ongelukken er op die weg gebeuren, hoe hard rij je daar normaal, hooguit 80. Mag je daar eigenlijk inhalen? Nooit opgelet.

 7. ‘nog onbekende oorzaak’?

  Ongetwijfeld een mondi monkey mobiel aan het bellen of volslagen onverantwoordelijk aan het inhalen, en daarmee een onschuldige tegenligger meenemend in haar schandalige kamikaze actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *