CuracaoNieuws | Uitspraak Jamaloodin op 30 augustus

Persbureau Curacao

Uitspraak over een week op 30 augustus om 2 uur | Persbureau Curacao

George Jamaloodin vind dat hij onterecht al 18 maanden vastzit. Dat meldt zijn advocaat Rudsel Martha. Zijn detentie in Venezuela is nooit door een rechter bevolen.

Met alle juridische argumenten is Jamaloodin volgens het OM aan het verkeerde adres.

Hij had dat aan het Venezolaanse hooggerechtshof moeten bepleiten. Reden dat hij nog steeds vastzit in Valencia, is omdat de handtekening van de minister van Buitenlandse Zaken van Venezuela ontbreekt voor uitlevering. Uitspraak over een week op 30 augustus om 2 uur.

Bron: CuracaoNieuws

3 Reacties op “CuracaoNieuws | Uitspraak Jamaloodin op 30 augustus

  1. Het gevoel verdachte te zijn is iets anders dan daadwerkelijk in een cel zitten. Maar voor een gevoelige geest als Jamaloodin weet je het nooit.

  2. Abraham Mossel

    @ Jojo laat ik je nu ff weten dat deze vazal en trol van Gerrit de Raaf, cq zijn half broer Robby en Jamaloodin nog geen dag heeft vast gezeten, in VENU cor riprupto

  3. Heb uit betrouwbare bron vernomen dat Jamaloodin helemaal niet vast zit in Venezuela en er uiterst riant woont en regelmatig bezoek uit Curacao ontvangt.

    Uiteraard laat hij zich weer vertegenwoordigen door ratvocaten van het laagste soort. Zijn het niet Peppie en Kokkie, dan zijn het wel Hand onder de Kin Osepa (na Stella van Rijn de grootste kontenlikker van Schotte) en Kutsel Martha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *