CuracaoNieuws | Van Putten verliest kort geding tegen de Staat

Persbureau Curacao

De tijdelijke wet die het huidige bestuur van St. Eustatius met regeringscommissaris legitimeert is rechtmatig, aldus de rechtbank |: Persbureau Curaçao.

Willemstad – De Nederlandse ingreep in het bestuur van St. Eustatius is wettig en niet in strijd met het recht op zelfbeschikking. Dat concludeert de rechtbank in een kort geding dat was aangespannen door het afgezette bestuur en Clyde van Putten.

Zij willen weer terug op hun plek en eisen nieuwe verkiezingen op 20 maart. Maar de tijdelijke wet die het huidige bestuur van St. Eustatius met een regeringscommissaris legitimeert is rechtmatig, aldus de rechtbank

Bron: CuracaoNieuws

2 Reacties op “CuracaoNieuws | Van Putten verliest kort geding tegen de Staat

  1. Neem aan dat deze randdebiel wel weer in de media gaat fulmineren tegen Nederland, makamba’s etc.
    En de media zullen hem wel weer een platform geven waar hij zijn leugens weer kan verspreiden en dan zijn er altijd wel genoeg mondi monkeys die dit voor zoete koek slikken.
    En dat is waar het hem om is te doen: ‘stemvee regelen voor de eerstvolgende verkiezingen, zodat hij weer een staatsinkomen (betaalt door Nederland) kan genieten. Want dat is toch waar het om draait. Daarna kan hij weer genoeg plaka’s ‘on the side’ ritselen.

  2. Abraham Mossel

    Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag Putjes schepper op zee, wij hadden vroeger in de jaren zestig een riool putje die werd door de putten man schoon ge maakt in onze achter tuin bij de keuken, ik heb meer respect voor die putten man als deze flap drol die zijn baan kwijt is en alles maar dan ook alles probeert zijn dik betaalde maand loon wil veilig stellen, trap er niet in Knops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *