CuracaoNieuws | Visser overlijdt op zee

Persbureau Curacao

Een visser is gisteren onwel geworden op zee en overleden.

Willemstad – Een visser is gisteren onwel geworden op zee en overleden. Even eerder was de Citro uitgerukt omdat hun boot met motorpech op drift was geraakt. Dat was zo’n drie mijl uit de kust bij Oostpunt.

Tijdens de sleep naar vaste wal werd de visser onwel. Pogingen om hem te reanimeren, lukten niet. Bij de reddingsactie was ook de marine en kustwacht betrokken.

Bron: CuracaoNieuws

Een Reactie op “CuracaoNieuws | Visser overlijdt op zee

 1. ericlapas

  “Een visser is gisteren onwel geworden op zee en overleden”. De leeftijd van de visser wordt niet vermeld maar het zal mij niet verbazen als het een bejaarde visser is.

  Helaas zien we dit nog steeds bejaarden die vaak tot hun dood blijven werken omdat ze niet het geluk hebben gehad om een baan met goede secundaire voorwaarden te hebben.

  Helaas hebben we ratten als politici hier, want hoe moeilijk is het om een basis pensioen vooral voor deze groep te regelen? In een land waar zo weinig vaste banen voor handen zijn is het oneerlijk dat een groep ambtenaren een baan voor het leven met alle voorrechten hebben.

  Kwam laatst een groep motorriders bij een café tegen, de meesten waren douane en politie ambtenaren. Zo te horen aan hun gesprekken heb ik twijfels of ze tot tien kunnen tellen.

  Het is toch ongelooflijk dat deze groep zwakbegaafden een baangarantie voor het leven hebben en een grote groep hun hele leven met lege handen blijft zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *