CuracaoNieuws | Vrouw dood gevonden in huis

Persbureau Curacao

Moord in de Corcobastraat | Extra

Een vrouw lag gistermiddag dood in haar huis op de Corcobastraat in Marie Pampoen. Ze werd gevonden door een verontruste buurvrouw, die haar in een plas met bloed aantrof.

De gewaarschuwde politie ontdekte verschillende steekwonden over haar lichaam, waaruit bleek dat er veel geweld gebruikt was. Het gaat om de 64-jarige Zacarias Guzman uit Sto Domingo.

Bron: CuracaoNieuws

6 Reacties op “CuracaoNieuws | Vrouw dood gevonden in huis

 1. Het is diep triest ii ken deze echte vrouw pers ze was de rust heid zelf harde werkster en onderneenster . Wat erg om op deze manier aan je eind te moeten komen.

 2. Nee hoor, ik was natuurlijk allereerst geschokt door dit vreselijke bericht, vandaar mijn interesse (in de goede zin van het woord, natuurlijk, voordat het woord weer negatief wordt uitgelegd!) . Maar toen ik de naam zag kwam toch een soort verwarring naar boven. Persoonlijk vind ik het heel triest dat er op zo’n klein eiland zóveel moordpartijen plaatsvinden. Een zorgelijke ontwikkeling.

 3. Ik moet zeggen dat ik niet snel geschokt ben, maar er is een vrouw vermoord en wij maken ons druk over haar naam. Ik ben diep geschokt, waar gaat deze wereld naar toe?

 4. Wel grappig , die uitleg van La Stiwz, maar of het er duidelijker op wordt, dat betwijfel ik. Arme kinderen die met sommige “combinatienamen”van het type dat La Stiwz beschrijft, door het leven moeten gaan. Spraakzaam is het in ieder geval niet.

 5. “WE” heben al langer transgender neutrale namen:
  Kim
  Ruth
  Nicky,
  Charly,
  Jules
  Yaniek,
  Robin,
  Sidney,
  Noa,
  etc.

  Alleen of de Curacaose traditie om vader en moeder van de vader en moeder tevreden te stellen resulteert in iets spraakzaams zoal:
  Jackoneilleajose
  Shaquilediojohnjack
  beter is dan iets genderneutraals weet ik niet.

 6. Zacarias is toch een mannennaam? En er was toch een dode vrouw gevonden? Of hebben we nu ook al “transgender-namen”? Het moet niet veel gekker worden! Ik snap het allemaal niet meer : vrouw…man…of gewoon een “vran”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *