CuracaoNieuws | Winkeliersverenigingen boos om parkeren

Persbureau Curacao

Minister Zita Jesus-Leito zegt dat de winkeliersverenigingen de zaak ophitst | Extra

DMO en SKO zijn boos op minister Zita Jesus-Leito. De belangenvereniging van winkeliers in Punda en Otrobanda willen dat zij geen nieuw contract meer afsluit met de Parking Authority.

Die heeft zijn hand overspeelt door gelden niet af te dragen, zeggen ze. De minister zegt dat de winkeliersverenigingen de zaak ophitst. Het contract met de Parking Authority is eind deze maand rond.

Bron: CuracaoNieuws

3 Reacties op “CuracaoNieuws | Winkeliersverenigingen boos om parkeren

 1. Het zal wel aan mij liggen maar elke keer als ik één van de ministers hier zie, moet ik aan mijn huisarts denken. Die zij als je naar toilet gaat vergeet niet om naar achter te kijken. Ik moet zeggen na elk toiletbezoek heb ik meer respect voor wat ik daar zie dan voor deze ministers en parlementariërs.

 2. Zita Jesus Leito een ijzeren dame houdt met niemand rekening.
  Denderd als een olifant in een glazen kast.
  Wil de orde handhaven maar gaat wel selectief te werk geef haar een gratis enkel reisje naar Klein Curacao daar is van alles mis.

 3. Abraham Mossel

  Als ik het goed heb gelezen laatst is er nooit een contract geweest en ook niet getekend.
  Laat de winkeliersvereniging maar eerst eens hun winkel gevels een nette verflaag geven, en hun etalages fatsoenlijk een aanzien geven, het lijkt wel of ze er gewoon alles met een losse hand er in pleuren, ziet er niet uit, en $ prijzen vragen waar je niet goed van word, als ze zien dat je van de prijs zo schrikt dat je bijna dood in de winkel omvalt, kan het in een keer voor de helft van de prijs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *