CuracaoNieuws | X-team betrapt illegale vuilstorter

Persbureau Curacao

Behalve de boete, moet de man zijn rotzooi zelf opruimen | Extra

Het X-team heeft een man betrapt en beboet op het illegaal storten van tuinvuil. Dat gebeurde op het parkeerterrein achter het Veneto Hotel.

De man verklaarde dat hij de palmbladeren daar had gedumpt, zodat iemand anders ze weer op zou pikken om een palapa te bouwen.

Behalve de boete, moet de man zijn rotzooi zelf opruimen. Hij heeft de tijd tot maandag, dan moet het weer schoon zijn daar.

Bron: CuracaoNieuws

2 Reacties op “CuracaoNieuws | X-team betrapt illegale vuilstorter

 1. Joep Meloen

  Tuinafval kan helemaal geen kwaad, het is organisch, wordt allemaal wel afgebroken en is in sommige gevallen zelfs gunstig voor de andere planten en dieren.
  Waarom gaat men niet achter de echte vervuilers aan, de jokers die huisafval, oude wasmachines, flesjes, blikjes etc overal dumpen. De plekken zijn bekend, dus ga daar gewoon posten en dan komen de vervuilers vanzelf.

 2. ericlapas

  Het kan geen kwaad dat het X team op land bezig is. X team ik vraag me af hoe ze aan die naam komen het zijn een stelletje randdebielen die bijna altijd te laat verschijnen.

  Wij zien allemaal vissers en plezier bootvaarders hun boot of jacht vol met plastic waren laden en als ze terug aan wal komen, hebben ze nooit afval bij zich.

  Al dat plastic gooien ze gewoon in zee, deze plastic gaat door een proces van degradatie en fragmentatie tot kleine deeltjes waardoor giftige stoffen vrijkomen. Langzamerhand worden de vissen vergiftigd.

  Wij betalen met z’n allen een te hoge prijs voor een kleine groep onbekwame ministers en dito ambtenaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *