Dagblad010 | Rotterdammers helpen voedselbank Curaçao

Paddy Roomer (links) met Dennie van Leeuwen (rechts)

Curaçao is 21.000 kilo verse levensmiddelen rijker. Het eerste vrachtschip is binnen en er volgen er de komende weken meer. In totaal wordt het land bevoorraad met 100.000 kilo aan eten voor de voedselbank.

Curaçao heeft flink te lijden onder de coronacrisis en mist al drie maanden de belangrijkste bron van inkomsten (toerisme). De plaatselijke voedselbank heeft de hardste klappen moeten opvangen.

De Rotterdamse ondernemer Paddy Roomer reikte de helpende hand met een noodhulp waaraan Fatels Food Group en ook Patani Global Food deelnamen. Bovendien doneerde Seatrade Rotterdam de containers. Ook regelde Roomer dat er geen invoerrechten behoefden te worden betaald.

Bron: Dagblad010

2 Reacties op “Dagblad010 | Rotterdammers helpen voedselbank Curaçao

  1. Tico Martina

    Correcte titel zou moeten zijn “Begina coordineert hulp aan voedselbank Curacao vanuit Rotterdam, bevolking lijdt geen honger”. In dit artikel rept men dan wel over Paddy Roomer , Fatels Food Group, Patani Global Food en Seatrade Rotterdam, maar een ieder weet dat de werkelijke helden achter dit project de heer Neerlandicus Begina, de heer Ruggegraat (MBA/MBI) mevrouw de minister Sushi Graaimelia, Financieel expert Grijpbertha en Economisch wonder groothoofd Martina zijn. Wat zou Curacao zonder hun moeten? Een voorbeeld voor de ganse wereld. Hun salaris meer dan waard. Nee laat het maar hun over om daadkrachtige beslissingen te nemen zodat de bevolking geen last heeft van de lockdown. Toch?

  2. Drechi pa bosnan Tur

    Onze dank is groot Hr Roomer & Friends… Much appreciated.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *