Blog Arthur Donker | De homofobie van mevrouw Winnie Raveneau

Blog Arthur 'je blijft lachen op deze klip' Donker | Foto Persbureau Curacao

Blog Arthur ‘je blijft lachen op deze klip’ Donker | Foto Persbureau Curacao

Ik moet zo lachen om die mevrouw, wat een zielig figuur is dat zeg!
Ze stond voor schut bij haar eigen partij, bij meneer Asjes, daarna in de Tweede Kamer in Holland en nu probeert ze het hier weer.
Nu zegt ze dat de homosexualiteit uit Holland is overgewaaid en vindt dat Curaçao achter de wetten van de bijbel moet staan en de lage moraal van Nederland niet moet accepteren en als het volk nee zegt dat Gay Pride Week volgend jaar tegengehouden moet worden en al die homo’s binnen moeten blijven.
Nou weet ik niet of ze haar pillen allemaal ingenomen heeft toen ze die uitspraak deed, maar volgens mij is ze niet alleen een schroefje kwijt, maar een hele gereedschapskist!
Parlamentario Raveneau

Dan haalt ze juist de verkeerde aan, want de bijbel barst van homosexualiteit, pedofelie, slavernij, incest, opoffering van kinderen, moord, noem maar op, Abraham krikte er op los dat het een lieve lust was en buiten dat, Adam had Eva en die hadden een paar koters, waar komen wij in Godsnaam vandaan?

Iemand heeft met mammie zitten Happy Hour-en! One Happy Family!

Maar als je toch de heilige boon wil spelen hier is een goed voorbeeld van hoe de kerk over vleselijke zonden denkt.

Tijdens de tweede wereldoorlog was de Amerikaanse marine op Curaçao gestationeerd om de raffinaderij te verdedigen en werd er in de binnenstad (Hanchi di Punda, El Rancho Grande Bar, Seru Bonito, Hotel Washington) behoorlijk “gefeest” tijdens de nachtelijke uren, het was één grote vrolijke boel daar de hele nacht.

Het liep natuurlijk de spuigaten uit en een nette, getrouwde vrouw kon niet door de stad lopen zonder een aanbod van een gezonde Amerikaanse marine jongen te krijgen voor een Snip (100 gulden) voor een Wip!

Er moest wat gedaan worden en toen kwamen de kerkleiders, de regering en de directie van de Shell bijeen en besloten een bordeel buiten de stad bouwen om zo al dat sexverkeer op één plaats te concentreren en moest al dat loslopend wild zich registreren om daar het oudste beroep ter wereld uit te kunnen oefenen en dat is diezelfde kerk met diezelfde bijbel waar mevrouw Raveneau nu mee zit te zwaaien.

Ik heb slecht nieuws voor mevrouw Raveneau, de Gay Pride Week volgend jaar wordt twee keer zo groot want er zijn veschillende hotels en zakenlui die er WEL brood in zien want deze doelgroep spendeert heel goed en iedereen wil verdienen zodat ze de werknemers kunnen betalen die dat geld weer in de collectemandje van de kerk van mevrouw Winnie Ravenau doen.
Ik moet lachen want er was een poos geleden ook een radiofiguur die ook zo homofobisch was en die elke morgen dat ook op de radio liet blijken totdat zijn zoon “uit de kast “ kwam, toen was hij ook gelijk stil.

Mevrouw Ravenau, je weet het nooit, mensen die in glazen huizen wonen moeten geen stenen gooien en als je toch de wereld wil veranderen begin dan thuis want zoals men zegt “Elk huisje heeft zijn kruisje” en die van U ook, geloof me!
Deze mensen beseffen niet dat ze aan het discrimineren zijn want Gay Pride was niet begonnen uit noodzaak om het homo zijn te vieren maar uit het recht om zonder vervolging te bestaan.
Dus in plaats van u zich af te vragen waarom er geen “straight” beweging is wees blij dat het niet nodig is!
Ik blijf lachen op deze klip want God zij dank ben ik een atheist! (woordspeling heet dat!)

Arthur Donker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *