De Weever waarschuwt Bosman

CORNELIUS DE WEEVER

CORNELIUS DE WEEVER

CURAÇAO – Minister van Volksgezondheid, Sociale Zaken en Arbeid van Sint Maarten, Cornelius de Weever, waarschuwt VVD-er André Bosman. Zijn advocaat laat via een open brief weten Bosman voor de rechter te slepen indien hij ‘doorgaat met het verspreiden van onwaarheden en lasterlijke uitspraken’.

Dit naar aanleiding van de uitspraken van Bosman over een politiek omkopingsschandaal op Sint Maarten. Volgens Bosman zou de Weever ‘simpelweg zijn omgekocht’ door Theo Heyliger, de leider van de Verenigde Volkspartij.

Corruptie
In het onlangs verschenen rapport dat was aangevraagd door minister Ronald Plasterk van Koninkrijksrelaties, is gebleken dat er op Sint Maarten sprake is van corruptie in alle bestuurlijke lagen. Volgens Bosman zou ook de Weever zich hieraan schuldig hebben gemaakt door geld aan te nemen van Heyliger, waardoor de Weever overliep naar zijn kamp en hij een meerderheid in het parlement kreeg.

Lees hier de open brief van de advocaat van de Weever aan Bosman.

Bron: Versgeperst

Een Reactie op “De Weever waarschuwt Bosman

  1. caribbeancynic

    Maar Bosman hoeft zijn woorden niet in te trekken. Dat is dan wel weer aardig van de Weever. Tenminste als ik die open brief in Caribbean English goed begrijp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *