Deel van bemanning spoorloos

Caribische Zee

Caribische Zee

Willemstad – Van de vijf Curaçaose bemanningsleden die op zee zijn verdwenen, is er één terecht, een andere is overleden en drie anderen zijn nog steeds spoorloos. Dat heeft Reginald Huggins, de woordvoerder van de politie, gisteren tegenover deze krant verklaard. Twee bemanningsleden werden op Cuba gevonden.

,,Eén is gewond, maar in goede conditie en zal spoedig naar Curaçao worden gebracht. Maar de andere is overleden”, aldus de politiewoordvoerder. ,,Van de drie anderen ontbreekt nog ieder spoor.”

General manager van Kompania di Tou Kòrsou (KTK), Lionel ‘Lio’ Stacie, verklaarde gisteren tegenover deze krant dat het klopt dat drie werknemers niet op het werk waren verschenen. Het drietal nam tegelijk vakantie op van ruim een week en had vrijdag terug moeten zijn, maar daar zijn ze tot op de dag van vandaag niet verschenen. Huggins vertelde dat de politie maandag op de hoogte werd gesteld van de vermiste mannen. De drie mannen zouden vanuit Cuba een jacht terugbrengen naar Curaçao. Behalve de drie KTKwerknemers waren er nog twee personen aan boord.

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *