Defensie | Bon bini Anaconda!

Alle nieuwe Anaconda’s worden deze en komende week afgeleverd op Curacao en worden vanuit daar naar Aruba en Sint Maarten gebracht.

Donderdagochtend 31 januari zijn de eerste Anaconda’s gearriveerd op Curacao. De 4×4 IVECO Anaconda’s vervangen alle huidige voertuigen van Defensie in het Caribisch gebied.

Deze voertuigen, type Mercedes Benz 280, gaan terug naar Nederland en worden gebruikt door de Koninklijke Landmacht.

Alle nieuwe Anaconda’s worden deze en komende week afgeleverd op Curacao en worden vanuit daar naar Aruba en Sint Maarten gebracht.

Foto’s: aankomst Anaconda in haven Willemstad

Bron: Defensie

6 Reacties op “Defensie | Bon bini Anaconda!

 1. Beflapas, prachtige link die je ons stuurde, en inderdaad: dat is precies zoals alle bezoekers van dit forum zich jou voorstellen!

  Maar dan nog een tikkeltje erger.

 2. @Abraham soms lach ik me suf om je reacties👍👍👀👀

 3. Beste @Abraham, bedoel je deze;

  https://www.youtube.com/watch?v=XGCaQwRzxwg

 4. Abraham Mossel

  @ Plasje er zijn andere onderweg maar ja dat kon jij niet weten, trouwens jij mag zeker niet alles weten aangezien jij alles verraad aan je billen maat Gerrit de Raaf, je hebt het niet anders als over vieze praatje’s, je lijkt de vieze man uit Koot en de Bie, trouwens dat zou je wel willen, je komt nog niet voor 1 % bij hun in de buurt, jij kam alleen dom gelul voort brengen uit je verstrooide hersenen, vies peuk, Ha Ha

 5. Beste @Abraham, deze voertuigen zijn voor Aruba en St. Maarten bestemd. Alleen is de timing wat ongelukkig want Maduro kan dit als een voorbereiding op oorlog interpreteren.

 6. Abraham Mossel

  Komen mooi op tijd aan, aangezien het alleen nog maar aftellen is wanneer de grote opstand in de SDKK uitbreekt die van binnen uit door tuinkabouter Gerrit de Raaf word voorbereid en van buiten uit door de tuinkabouter bonds schreeuwer Erol Cova.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *