DH | Five cruise ships in port Christmas, Boxing Day

Five cruise ships in port Christmas, Boxing Day | Port of Sint Maarten

PORT–Five cruise ships with more than 10,000 cruise passengers and crew will be visiting St. Maarten on Christmas and Boxing Day.

Cruise ships Marella Celebration and Independence of the Seas will be in port on Monday, December 25, and Grandeur of the Seas, Azamara Quest and Jewel of the Seas will be in port on Tuesday, December 26.

There will be more than 5,000 cruise passengers and crew visiting the destination on Christmas Day and a similar number on Boxing Day.

Port St. Maarten Management calls on stakeholders and the community to give the cruise ship passengers and crew “a warm St. Maarten Christmas holiday welcome and smile. Secondly, with the long holiday weekend here, if you are visiting one of the island’s beaches, remember not to litter. We need to keep the island clean for everybody to enjoy.”

Bron: Daily Herald

7 Reacties op “DH | Five cruise ships in port Christmas, Boxing Day

 1. Mossel, ik heb op de huidige coalitie gestemd omdat ik ze veel beter vind dan de criminele porkeria van MFK, KdnT en PS.

  En ik heb daar geen spijt van. Dan neemt niet weg dat ik het totaal niet eens ben met het nepotisme van Gijsbertha en Leito en de tonnen aan snoepreizen verkwistende AlcaLM Walle.

  MAN/PAR/PIN is het beste voor het eiland nu, maar de rotte appels Gijsbertha, Leito en AlcaLM Walle mogen, nee: moeten, kritisch gevolgd worden.

 2. @Mossel,
  Vandaag iets eerder begonnen met in het glaasje kijken?
  Neem er nog eentje, werkt als een ‘downer’. Proost!

 3. Abraham Mossel

  @@Bert & Hoedanook, toen gerrit Hopeloos aan de macht was, kon je maar twee fammilies v,d Dijsjes en De Santosjes op noemen die de baantjes hadden, toen hoorde ik jullie niet zeiken, Gerrit de Raaf heeft het gepresteerd het hele eiland naar de kloten te helpen , met maffia vrienden waarvan Carrolo de grootste was. LOSERS en VAZALEN van Gerty en MFK/KFO

 4. Dochter van Gijsbertha w0rdt zijn assistent tegen megasalaris, en AlcaLM Walle evenaart bijna Stanley Snoepreis Palm met haar waanzinnig reisgedrag.

 5. Getroffen door Irma,
  Regering demissionair,
  Maar de economische bedrijvigheid op St. Maarten draait door. Op Curaçao ondertussen, wordt een ex-minister bankdirecteur, vriendje van ex-minister licht de biel op, Chinezen worden aan ‘het lijntje’ gehouden, man van minister in MDPT, zus van minister commissaris UTS, man van minister commissaris UTS, VNC en KvK tegen bestaansminimum, krimp economie, …..

 6. @Joep. Gewoon visieloos en slechtbeleid van CTB en CPA. Die weten toch niet wat ze doen. De lamme leidt de blinde hier op Dushi Korsou.

 7. Tja, een aantal jaar geleden hadden we hier ook 5 cruiseships in town tijdens eerste kerstdag. Heel Curacao was gesloten, 10,000 toeristen liepen met de ziel onder de arm door de stad, konden nog niet eens een flesje water krijgen. Echter, een vergunning krijgen om die dag iets te mogen verkopen in Punda was ook niet mogelijk. Het eiland was in een diepe slaapstand, de toeristen waren nogal een vervelende bijkomstigheid.

  Dat was meteen de laatste keer dat er 5 schepen op 1e kerstdag binnen lagen. St Maarten, door Irma verwoest, heeft momenteel meer schepen binnen liggen dan Curacao.
  Dan doe je toch iets goed verkeerd en verdien je het ook niet om toeristen op je eiland te krijgen.
  Te lui om te werken, dat is de mentaliteit op dit eiland. En neem maar van mij aan dat St Maarten morgen en overmorgen voluit gaat om die toeristen een goede dag te bezorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *