DH | Theo Heyliger returns

This photo of Heyliger surrounded by well-wishers was posted on Facebook by Minister of Tourism, Economic Affairs, Transport and Telecommunications (TEATT) Stuart Johnson

Suspended Member of Parliament (MP) Theo Heyliger returned to St. Maarten on Tuesday after undergoing and recovering from surgery in Boston, Massachusetts, to remove part of one of his kidneys that had a cancerous tumour and a cyst.

This photo of Heyliger surrounded by well-wishers was posted on Facebook by Minister of Tourism, Economic Affairs, Transport and Telecommunications (TEATT) Stuart Johnson after Heyliger’s arrival. Scores of persons posted good wishes for Heyliger under the photo.

Bron: Daily herald

7 Reacties op “DH | Theo Heyliger returns

 1. Laat ik eens de knuppel in het hoenderhok gooien.

  Een volk dat zo ontzettend dom is om de persoon, die hun geld heeft gestolen, binnen te halen als een soort messias……………………..zulk volk verdient ook niet beter.
  Wanneer je te dom bent om voor de duvel te dansen dan moet je maar gewoon voelen. Wellicht dat ze daar nog iets van leren.

 2. En al dat geboefte hebben zo’n groot hart for our dear people xsm , oftewel nos ydk. Patjepeeers zijn het.

 3. Wellicht moet iemand hen in Jip en Janneke uitleggen, het is jullie geld dat gestolen is.

  Voor de situatie op Curacao moet iemand deze mensen uitleggen dat de miljoenen die in de zaken van Camelia Römer en haar vrienden verdwijnen is jullie geld.

  Het is geld voor een betere toekomst voor jullie kinderen maar ze verachten jullie zoveel dat ze vinden dat zij meer recht op hebben.

 4. Drechi pa bosnan Tur

  @Graaier:
  En die van 9000 km verderop niet dan? Laga nos ban serio ku e kosnan! Niet proberen recht te praten wat krom is Graaier. Soms heten ze ook “Staatssecretaris” weet je?

 5. Graai & de Raaf Consultants

  Beter geen één boef, vooral niet die van eigen bodem.
  Die roven de boel leeg en denken dat ze het land kunnen besturen omdat het predikaat Minister op hun visite kaartje prijkt.

 6. Drechi pa bosnan Tur

  @Erica:
  Vind je het vreemd? Beter een boef van eigen bodem, dan eentje van 9000 km verderop 🙂 🙂

 7. Op Curaçao zien we hetzelfde, figuren die ondanks een riante salaris schaamteloos hun zakken vullen en daarna door die zelfde bevolking van wie ze stelen, op handen worden gedragen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *