Dieven kunnen pinautomaat niet kraken

Door: Aruna Jhagru

CURAÇAO – Een politiepatrouille is gisteren om 04.32 uur uitgerukt naar een pinautomaat bij een pompstation in Tera kòrá. Dieven hebben getracht de automaat open te breken en geld buit te maken. Uit vooronderzoek blijkt dat de verdachten de deuren hebben geforceerd en hierdoor binnen wisten te komen.

Eénmaal binnen hebben de dieven geprobeerd de kluis te openen met een brander. Het  open branden van de kluis heeft gezorgd voor een enorme rookontwikkeling waardoor het brandalarm is afgegaan. Het alarm heeft de verdachten opgeschrikt waardoor zij de benen hebben genomen. Kort daarna arriveerde de beveiligingsdienst die samen met de politie heeft geconstateerd dat het de dieven niet is gelukt de kluis open te breken. Zowel de technische als de tactische recherche zetten het onderzoek voort.

Tip
De politie roept iedereen op die denkt informatie te hebben over deze zaak. Tips of informatie kan worden doorgegeven via telefoonnummer 8666-219 of 8666-222 tijdens kantooruren, 911 (24 uur) of 108 (anoniem).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *