Dodelijke schietpartij bij Koral Tabak

Versgeperst Schietpartij politie NIEUWS motorrace Curaçao Briangelo Vidal Tokaay  pistoolke" style="float:left;margin right:10pxCURAÇAO – De politie kreeg gisteravond om 19.13 uur een melding binnen van een schietpartij in de wijk Koral Tabak. Bij aankomst troffen ze een achttienjarige man aan die in kritieke toestand in de bak van een pick-up lag. De man is even later ter plekke aan zijn verwondingen overleden.

Uit onderzoek bleek dat er eerder een race gaande was tussen twee motorrijders. Op dat moment reed er een rode auto langs die er voor zorgde dat één van de motorbestuurders op de grond viel.

Zoektocht De chauffeur van de auto verliet toen de auto en ging er vandoor in een pick-up. Vrienden van de gevallen motorbestuurder schoten hierna met een vuurwapen op de rode auto en zetten de zoektocht voort naar de chauffeur. Even daarna kwamen ze een man tegen die bij een pick-up stond, de achttienjarige Briangelo Vidal Tokaay.

Schieten De verdachten naderden de man en beschuldigden hem ervan dat hij degene was die de rode auto had bestuurd. Hierna ontstond een woordenwisseling waarbij het slachtoffer probeerde de verdachten te overtuigen dat hij niet wist waar ze het over hadden. Op dat moment trok één van de mannen zijn vuurwapen en loste een paar schoten richting het slachtoffer.

Onderzoek Rond 21.20 uur werd het slachtoffer dood verklaard door de politiearts. Het lichaam, de rode auto en de pick-up zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. De politie heeft tevens een huis aan de Kaya Harmonia doorzocht in het kader van dit misdrijf. Om 21.40 uur is er daar één verdachte opgepakt. In het huis heeft de politie een pistool gevonden, samen met munitie en twee drugsbolletjes.

Bron: Versgeperst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *