DofijnFM | Ex-studenten kunnen rentevrij aflossen

Ex-studenten kunnen rentevrij aflossen

Ex-bursalen die geld hebben geleend bij de Stichting Studiefinanciering Curaçao kunnen die terugbetalen zonder rente. Dan moet je wel je schuld in één keer aflossen.

Tref je een betalingsregeling dan krijg je een korting van 30 procent op de rente. Met de campagne wil SSC geld aantrekken om nieuwe leningen te financieren. Inschrijvingen daarvoor kunnen nog tot 15 januari gedaan worden.

Bron: DofijnFM

4 Reacties op “DofijnFM | Ex-studenten kunnen rentevrij aflossen

  1. Juist Beflapas, en met bejaarde demente incontinente slapzakken als Remigio Booi als commissaris bij Studiefinanciering had De Freitas daar vrij spel.

    Zit zij trouwens nog thuis met behoud van salaris?

  2. “Je schuld in 1 keer afbetalen”. Het is soms mogelijk om het met de werkgever af te spreken dat hij de schuld betaald en inhoud op de salaris. Als het een werkgever is die dertiende maand en bonussen uitkeert dan voel je dat nauwelijks als ex student. Er zijn ook gevallen vooral onder De Freitas waarbij je 5 jaar na je studie niets hoort van studiefinanciering en dan is de schuld verjaard dan zit je helemaal goed.

  3. “Je schuld in 1 keer afbetalen” hoe komen ze erbij hoe kunnen die kinderen dat.
    Iedere keer iets nieuws bedenken wat ongelooflijk stupid en niet-haalbaar is.

  4. Met de inhoud van een ATM (gokken welke zal het zijn?) moet dat toch lukken? En anders is het ook wel weer eens tijd voor een goudstavenroof, toch? Nog ludieke ideëen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *