DolfijnFM | 107 nieuwe Yu di Korsou

De naturalisatieceremonie

Curaçao heeft er weer 107 Yu di Kòrsou bij. De nieuwe Nederlanders waren gisteren bij de gouverneur tijdens een naturalisatieceremonie op Fort Amsterdam.

Daar wordt aandacht geschonken aan de betekenis van de Nederlandse nationaliteit en je verbondenheid met de samenleving. De ceremonie is verplicht.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | 107 nieuwe Yu di Korsou

  1. Abraham Mossel

    Deze kinderen zijn in ieder geval zeker van een een uitkering en een pensioen tot hun dood toe, als ze slim zijn gaan ze als ze 15 jaar zijn richting nederland, en trekken ze in ieder geval vanaf die leeftijd van hun pensoen 2 % per jaar, na drie jaar als zij 18 zijn kunnen ze bij de soos een uitkering aanvragen van 750 Eurotje’s 1.500,00 nafje’s. Goed geregeld Den Uil & co PvdA, linkse rakkers. En hebben we er weer een nieuwe linkse rakker bij en nog wel een snolletje die van haar vader het stokkie mocht over nemen van jan lulletje rozewater, Het snolletje is bijna dagelijks op de tv te zien bij de Rooie VARA progamma’s en bij WNL ,goedemorgen NL, et cetra. lulletje rozenwater linkse Roemer heeft het ook voor elkaar, is toch maar mooi burger meester, de man die altijd tegen diegene die goeie een best betaalde baan had het leven zuur maakte met gelul over zakkenvullers, die linkse rakkers zijn nog erger dan de rechtse rakkers.

  2. Het blijkt weer dat de gouverneur niets te doen heeft. Aan deze kinderen te zien, zijn hun ouders waarschijnlijk Haïtianen. Ik kan mij ooit een reddeloze Haitiaan herinneren die, hoewel hij de Nederlandse nationaliteit had, geen verzekering voor zijn zieke kind kon krijgen. De meeste Haïtianen hier zijn economische vluchtelingen er wordt niemand meer in Haïti vervolgd.

    Sommige van deze Haïtianen beginnen zich goed aan te passen, ik zie sommigen al overdag in de casino, anderen zijn betrokken bij drugsdeals, enz. enz.

    De vraag is hoe trots zijn ze dat ze zich YDK mogen noemen? Een land gekenmerkt door wijdverbreide straffeloosheid voor ambtelijke corruptie, achterlijk bestuur en zwakke instellingen die steeds afglijdt naar het land van Papa en Baby Doc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *