DolfijnFM | 15e dode in het verkeer

Inmiddels zijn 15 mensen dit jaar overleden in het verkeer | Archief Antilliaans Dagblad

Opnieuw heeft het verkeer een leven geëist. Op de weg naar Jan Sofat vanaf Caracasbaaiweg verloor een bestuurder de macht over het stuur en sloeg over de kop.

De opgeroepen ambulance kon niets meer voor haar betekenen. De identiteit van de vrouw is nog niet vrijgegeven. Inmiddels zijn 15 mensen dit jaar overleden in het verkeer.

Bron: DolfijnFM

11 Reacties op “DolfijnFM | 15e dode in het verkeer

 1. @Kaat: dat zijn geen kussen, maar lanceerplatforms.
  Je kunt er met hoge snelheid langs rijden via het “fietspad wat nergens naar toe gaat”, maar dan moet je wel kunnen rijden. Pak je, met een behoorlijke snelheid, het lanceerplatform half dan kukel je om.

  Ik zeg niet dat het zo gegaan is, maar denk het wel.

 2. Hoge snelheid op die weg lijkt mij niet echt mogelijk, de verkeersdrempels zijn daar nogal hoog. Gebruik van een telefoon zou wel weer kunnen, maar ook dat is speculeren. Kan inderdaad goed zijn dat de bestuurster onwel is geworden (bv hartaanval) en zo van de weg is gereden.
  Aangezien het een SUV is verbaast het over de kop gaan van die auto niet echt. Die dingen zijn zeer instabiel, bij het minste geringste gaan ze al op hun kant liggen.

  Sterkte voor de familie en wellicht dat we ooit nog horen wat de oorzaak was. Niet uit sensatie, maar meer zodat anderen er van kunnen leren.

 3. Die weg heeft kussens, bijna onmogelijk om daar harder dan 50 te rijden, rara.

 4. Curacao revisited

  @drechi: niet benadigd maar heel logisch. Je hoeft geen phd in economie te hebben om te redeneren dat het aanstellen van 2 vriendjes op meo niet logisch is tijdens een recessie

 5. Gezien de bijna dagelijkse file op de Caracasbaaiweg, kun je echt geen hoge snelheden maken. Veel verkeer wat linksaf slaat, rechtsaf, apotheken, artsen, en dan de weg op naar links vanuit de stad naar Jan Sofat, de weg die ik dagelijks maak naar CGrandi, zijn snelheden uit den boze. Wel vaak aanrijdingen maar meer omdat men te dicht achter elkaar aan rijdt.
  Alvorens een assumption te maken en beschuldigingen te uiten zou je best compassie mogen hebben met de nabestaanden en de overledene. Je zal maar beroerd worden achter het stuur, maar dat is mijn mening.

 6. Drechi pa bosnan Tur

  @RonM:
  Ach RonM,
  Ik sta dagelijks versteld van de expertise, de know how, de visie, het inzicht, de kunde, de kennis van zaken over allerhande onderwerpen die deze KKC criticasters hier elke dag opnieuw ten toon spreiden. We mogen ons gelukkig prijzen dat wij deze mensen in onze gemeenschap rond hebben lopen.
  Ze zullen allemaal waterhoofden MOETEN hebben, want met zulke breinen zijn schedels van enige omvang/inhoud benodigd.
  Als het geen Economie is, dan hebben ze wel kennis van Verzekeringen, Latijn, Luiers etc etc… Voor elk wat wils, maar waar ze in uitblinken is wel overspeligheid, Ministerschappen, Vuilbekkerij, en vooral Volkerenkunde: hun rassenkennis is echt fenomenaal……….
  We zijn begenadigd……

 7. “Diverse keren” over de kop staat ook al niet in het artikel… Blijkbaar zijn zowel Hans als Abraham helderziende…..

 8. Kunnen ze geen snelheidsbegrenzers in autos zetten op Curacao. Mazimaal 50km per uur

 9. Abraham Mossel

  @ Drekkie, hoe kan jij verklaren dat een auto met een toegestane snelheid diverse keren over de kop slaat, ik denk niet met 50 a 70 km per uur, of heb jij het in je kristallen bol gezien, samen met helderziende Gerrit de Raaf.

 10. Drechi pa bosnan Tur

  Vergeeft U mij aub… Het zal wel aan mij liggen…..
  Maar waarop baseert U de toegedichte “IDIOTE SNELHEID”? “Power of deduction” misschien??? Kristallen bol? Helderziendheid? Alwetendheid?
  Zal wel…… Multiple choice…..

 11. Weer een geval van idiote snelheid.

  Wederom mogen we blij zijn dat deze wegpiraat alleen zichzelf van het leven beroofd heeft, en niet onschuldige zich wel aan de verkeersregels houdende weggebruikers mee de dood in gesleept heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *