DolfijnFM | 500 sollicitanten bij de politie

Er is uiteindelijk voor 60 mensen plek in de opleiding | Jeu Olimpio

Ruim 500 mensen hebben gesolliciteerd op een baan bij de politie. Die zitten moeten nu 7 verschillende tests doorlopen, waaronder conditie, hoogtevrees en kennis van het Nederlands.

Er is uiteindelijk voor 60 mensen plek in de opleiding. Die begint in oktober.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | 500 sollicitanten bij de politie

  1. Niet iedereen vindt een bureau baan alterego. En Aartsengel Michaël is hun beschermer. Ik werkte liever ook met mijn handen.

  2. Wat een domme opmerkingen van ericlapas. Kunnen we hieruit concluderen dat ook jij te lui was om door te studeren?

  3. “Ruim 500 mensen hebben gesolliciteerd op een baan bij de politie”. Laten we eerlijk zijn, dit zijn niet 500 van de meest intelligente die we hebben. Het zijn meestal schoolverlaters of vaak jongeren die te lui zijn om door te studeren.

    In heel veel landen zijn ze er achter gekomen dat je agenten niet alles kan leren, het is belangrijk dat ze wat levenservaring en wat andere disciplines meenemen. Het wordt tijd dat ze hier ook niet meer naar leeftijd kijken maar breed selecteren zodat wij niet meer van die domme politieagenten krijgen.

  4. Trots op Curaçao

    ” ….. hoogtevrees en kennis van het Nederlands.” Beangstigend als ze dit in de test gaan meenemen. Overigens kunnen ze op basis van dit de helft van het bestaande korps al ontslaan. Hoogtevrees… hoe komen ze erbij. O ja, naar beneden kijken in de auto van een verdachte kan natuurlijk al hoogtevrees opwekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *