DolfijnFM | 6 augustus is de Venezolaanse fruitmarkt weer terug

MEO heeft onlangs bekendgemaakt dat de drijvende markt met groente, fruit en vis van de Venezolaanse barkjes zal terugkeren naar de Sha Caprileskade | Jeu Olimpio

De Venezolaanse fruitbarkjes gaan weer terug naar hun oude plek. 6 augustus is de verhuizing. Nu liggen ze nog bij de kleine werf.

De markt aan de Sha Casprileskade moest gerenoveerd worden en Curaçao had andere plannen voor de fruitmarkt na de handelsblokkade van president Maduro. Maar nu blijft toch alles weer bij het oude. De fruitmarkt uit Venezuela bestaat al 100 jaar.

Bron: DolfijnFM

13 Reacties op “DolfijnFM | 6 augustus is de Venezolaanse fruitmarkt weer terug

 1. @LaStiwz schreef;
  “@Mano, dan doet/doen zij omdat als ze zichzelf te belachelijk hebben gemaakt, menen met een andere naam onherkenbaar te zijn.”

  😆 🙂 😆

 2. On topic, la Switz, hoe vaak moet de redactie het je nog zeggen.

  Nogmaals prima dat de barkjes op de oorspronkelijke plek terug zijn. Het is een mooie plek, een traditie ook en er is veel aanloop dus verkoop. Op Scharloo waar ze tijdelijk zaten kwam er geen hond.

 3. redactie curacao

  Beste lezers,

  S.v.p. please keep things on-topic

  Vriendelijke groeten,
  KKC redactie

 4. @Mano, dan doet/doen zij omdat als ze zichzelf te belachelijk hebben gemaakt, menen met een andere naam onherkenbaar te zijn.

 5. @Gerard schreef;
  “Hallelujah: een bijdrage van Mano van slechts 2 woorden.”

  Gerard, hoewel ‘alweer’ met een andere alias, tevens lid van de beruchte roddeltante-club van 5 en ‘de drie eenheid’ waar o.m. ook Trui en Esther deel van uitmaken, laat weer eens van zich horen. Ik vraag me af waarom je (jullie) om de zoveel maanden met een andere pseudoniem je opwachting maakt op het KKC forum…. Niet dat het mij stoort. Maar mocht het de bedoeling zijn te doen alsof je nieuw bent op het forum of misschien wel om verwarring te zaaien, slaat het natuurlijk nergens op. Want iedere KKC forumlid doorziet je, je (jullie) doet n.l. niet eens moeite om je schrijfgedrag te veranderen. Zo dom kun je niet wezen, dus ik neem maar aan dat je de andere forumleden kennelijk voor domkoppen aanziet. 😆

  Het gaat je overigens geen bal aan hoe of wat ik schrijf, niemand verplicht jou mijn berichten te lezen! 😆

 6. Zijn er eindelijk nu ook sanitaire voorzieningen? Ben benieuwd waar die mensen naar het toilet gaan en hun handen wassen.

 7. Hallelujah: een bijdrage van Mano van slechts 2 woorden!

  Normaal gesproken moet ik een dag verlof nemen om door zijn kilometerslang gebral heen te komen.

  En zo onsamenhangend dat ik daarbij denk dat zijn stuk geschreven is vrijdagavond laat door Carlos Monk, Rob ‘Polar’ Blaauw of Carla Hueck.

 8. Gelukkig maar! 🙂

 9. Joep Meloen

  @ Trui,

  Langzaam rijden is OK, maar stil staan is een ander verhaal. En voor de levensvatbaarheid van Punda is het noodzakelijk dat de boel bevoorraad kan worden. Dat gaat dus niet wanneer alles vaststaat. Die rekensom kunnen velen niet maken, maar kan je uit ervaring vertellen hoeveel tijd je verliest door deze onzin van ‘drive thru barkjes verkoop’.
  Het is overigens verboden, maar de politie heeft geen zin om te handhaven, worden geïntimideerd door de verkopers.

 10. Volgens @Joep, ” staan er weer files tot aan het Wilhelminaplein”. Dat is de reden waarom mensen daar kopen omdat ze op hun luie reet in de auto kunnen blijven zitten.

 11. Joep heeft meestal gelijk maar nu zeurt hij. Langzaamrijdend verkeer hoort bij de stad, kun je ook een beetje om je heen te kijken.

  En de gezellige drukte op de Handelskade en barkjes is eenvoudig te vermijden door richting Pietermaai de stad uit te rijden als je in Punda geparkeerd stond of richting Scharloo de stad uit te rijden als je bij het Waaigat geparkeerd stond.

 12. Joep Meloen

  En dan begint de ellende weer met de drive thru verkoop, staan er weer files tot aan het Wilhelminaplein, want handhaven hebben we hier geen zin in.

 13. Wel onderhouden nu !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *