DolfijnFM | Aangifte tegen vier ministers

De aangifte is tegen de premier, Kenneth Gijsbertha op Financiën, Suzy Römer van Volksgezondheid en Zita Jezus-Leito van Verkeer en Vervoer. Of er sprake is van opzet, is niet duidelijk. Maar opvallend is die wel

Korsou di nos tur gaat aangifte doen tegen vier ministers van het kabinet Rhuggenaath. Zij hebben hun handtekening gezet onder het Hoofdlijnenakoord van HNO te tekenen.

De gouverneur heeft geconstateerd dat zij daartoe niet gemachtigd waren. De aangifte is tegen de premier, Kenneth Gijsbertha op Financiën, Suzy Römer van Volksgezondheid en Zita Jezus-Leito van Verkeer en Vervoer.

De regering was van plan 136 miljoen gulden weg te geven aan HNO Vastgoed & Beheer. Dat is mede de reden geweest van de gouverneur om niet te tekenen voor het landsbesluit.

Daarin zou ook de lening van 200 miljoen gulden geregeld worden om het ziekenhuis af te bouwen.

Of er sprake is van opzet, is niet duidelijk. Maar opvallend is die wel. De actie van de ministers had grote gevolgen kunnen hebben voor de begroting van 2019, die al zo onder druk staat.

Bron: DolfijnFM

Naschrift KKC

2019 07 25 – Koninklijk Bes… by Black Lion on Scribd

8 Reacties op “DolfijnFM | Aangifte tegen vier ministers

 1. Het geboefte mfk kdnt heeft gesloft, er waren tig reden om aanklacht tegen hen in te dienen. Remember zatte monk, bra dsticting 100 dznd voor zijn matras. Dos santos cooper weten we ook onderhand.

 2. We wachten gewoon op de volgende lading boeven.
  De klucht wordt vervolgd.

 3. Knoek-koe

  Argumentum Ad hominem (neo- kolonialist, racist etc) is het gebruikelijke tegen argument dat de Curaçaose politici bezigen als ze geconfronteerd worden met hun eigen wanbeleid en daar bovenop proberen ze dat te staven met argumentum ad populus, het móet waar zijn omdat een grote groep dat ook denkt.

 4. We willen de tegenpartij van het geboefte mfk kdnt wel eens horen, anders aangifte van smaad en laster. Olv c cooper en ps is het vanaf het begin van HNO fout gegaan. Ook de drempels overal olv cooper fout.

 5. Summerlight

  Zita Jezus-Leito is helemaal niet te vertrouwen. Hoeveel bouwvergunningen zijn er afgegeven doordat er onder tafel is betaald? Zelfs de inspecteur kon de bouw op de cubaweg niet tegen houden met de opgelegde bouwstoppen omdat ze hem gewoon uitlachte en aangaven dat ze genoeg betaald hadden ervoor, en dus konden doen wat ze wilden.

 6. Curacao revisited

  @lapas: geen idee of het iets te maken heeft met ras maar het lijkt er wel op dat je als YDK in de politiek overal mee kan wegkomen onder het argument van “racisme, kolonialisme, etc”. De braindrain die momenteel plaatsvindt, is ook het gevolg dat mensen de discriminatie op basis van geboorteplaats zat zijn en gewoon eens in een samenleving willen functioneren waar mensen op basis van prestaties worden afgerekend ipv geboorteplaats, familiebanden etc.

 7. ericlapas

  Laten we eerlijk zijn, tot nu toe had alleen die arrogante Martina het fatsoen om vrijwillig af te stappen.

  Het schijnt dat hij nu meer tijd voor Neysa Schoop-Isenia heeft. Laten we elkaar geen mietje noemen, bij elk groot project gaat iets mis, het schijnt iets in de DNA van die negers te zijn waardoor ze niet met geld te vertrouwen zijn.

  Ik vraag me af, welke idioot had dit allemaal niet kunnen voorzien? Het heeft niet eens persé met deze coalitie te maken want met de partijen van de oppositie waren wij waarschijnlijk het dubbele kwijt.

  Het blijkt dat de partijen en politici die over zelfbeschikkingsrecht schreeuwen de grootste boeven zijn. Het is vrij simpel de negers hier samen met een kleine groep blanken hebben bewezen dat ze niet te vertrouwen zijn.

  Daar moet wat aan gedaan worden anders blijft het dweilen met de kraan open als gevolg dat een kleine groep rijker en rijker wordt en een steeds groter wordende groep in marge moet zien te overleven.

 8. Curacao revisited

  Prima! Kdnt zijn boeven maar de minsters net zo goed. Weg ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *