DolfijnFM | Aruba: meer aandacht bestrijding corruptie

Zij reageert daarmee op de justitiële invallen bij oud-minister Benny Sevinger.

De aanpak van corruptie op Aruba loopt vertraging op doordat Nederland alleen maar oog heeft voor het wegwerken van de financiële tekorten bij de overheid.

Dat zegt premier Evelyn Wever-Croes. Zij reageert daarmee op de justitiële invallen bij oud-minister Benny Sevinger. Hij wordt verdacht overheidsterreinen te hebben weggegeven aan bevriende relaties, maar is nog niet aangehouden.

Bron: DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | Aruba: meer aandacht bestrijding corruptie

  1. Hahaha, Bikker Minjus wil geen TBO alleen maar RST. Nederland wil wel helpen maar arubaanse regering wil niet. Bij TBO hebben ze geen zicht meer op welke onderzoeken er gedaan worden.gek he dat de financiele puinhopen opgeruimd moeten worden. Mega payrol overheid en net duidelijk geworden dat het ziekteverzuim overheid extreem hoog is, hebben we het niet nog niet eens over de lage productiviteit. Geel groen allemaal bagger…….

  2. Aiai nederland, waarom doen jullie nou niks tegen onze corrupte mensen. Hebben momenteel genoeg aan hun eigen kop, kijk nou ook weer naar die Arubaan die zijn fam heeft omgebracht.

  3. De aanpak van de corruptie loopt vertraging op omdat de personen die corruptie moeten aanpakken waarschijnlijk ook corrupt zijn.

    Maar het is natuurlijk allemaal de schuld van Nederland.

  4. Het is natuurlijk allemaal nederland zijn schuld weer, kunnen we dat hier niet als tekst in ons volkslied opnemen?

  5. Het is natuurlijk allemaal nederland zijn schuld weer, kunnen we dat hier niet als tekst in ons volkslied opnemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *