DolfijnFM | ‘Beelden schoppende agent vertellen niet hele verhaal’

onderzoek moet uitwijzen welk verhaal de waarheid is | Persbureau Curacao

Agenten gaan niet de straat op met de bedoeling om mensen in elkaar te slaan. Dat zegt de politie in reactie op carnavalsbeelden die via socials verspreid worden.

Daarin is te zien hoe een man liggend op de grond een trap krijgt van een agent. Volgens de politie vertellen de beelden niet het hele verhaal. Maar onderzoek moet uitwijzen welk verhaal dan wel de waarheid is.

Bron: DolfijnFM

7 Reacties op “DolfijnFM | ‘Beelden schoppende agent vertellen niet hele verhaal’

 1. Het is jammer dat tijdens het hele carnavalsgebeuren zoveel agressie te weegbrengt, het wordt ieder jr erger. Er zijn van die subjecten die zich vollaten lopen met drank en duidelijk crack gebruiken. Deze combinatie leidt er duidelijk toe dat deze subjecten zichzelf niet meer in de hand hebben, gangs t.o. elkaar die de boel bewust verzieken etc etc. Het is gewoon tuig.

 2. Ik zag bij de parade zondag ook Particuliere Beveiligers lopen met lange ME latten aan de koppel. Deze moeten een wagen beveiligen in de massa met een lange lat…….. Hoe ga je dat doen als de hel los breekt?

  In hoeverre is dit toegestaan op Curacao? Zijn deze mensen opgeleid om deze geweldsmiddelen te hanteren. Persoonlijk vind ik dit echt niet kunnen. Zo een lange provocerende gummilat….

 3. De Rechtsstaat

  Ik droom op een zondag ochtend gaan wij naar carnaval en de politie niet prominent aanwezig moet zijn, maar dat het volk gewoon gepast gaat genieten.

  Politie op strategische posten opgesteld, en de boel in de gaten houdt.

  Heb meegemaakt in Rotterdam komen meer dan een miljoen op af, en deze extremen zijn gewoon meer uitzonderingen dan gewoonte. Ook in New York, geen politie aanwezig op labour day in Brooklyn maar uitzondering is dat paniek kan uitbreken.

  Helaas zijn er bosapen, en raddraaiers aan beide kanten van het spectrum.

 4. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 5. John Bash

  Hulde aan de politie. Keihard optreden tegen de raddraaiers.
  Zero tolerance is zero tolerance.

 6. Zoals het tijdens de twee optochten is aan toegegaan ,had nooit mogen gebeuren.
  Politie die iemand met de knuppel in de rug slaat .
  Er is buitensporig geweld gebruikt .
  Inplaats van dat de korpschef tekst en uitleg komt geven asn de pers ,komt de persvoorlichter een bullshit verhasl ophangen.

 7. ericlapas

  “Agenten gaan niet de straat op met de bedoeling om mensen in elkaar te slaan. ” Wat een bullshit verhaal, agenten zijn mensen zoals iedereen, zij krijgen thuis ook te maken met moeilijk opvoedbare kinderen en een overspelige vrouw. Het is ook logisch dat het op straat allemaal eruit moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *