DolfijnFM | BES krijgt betaalbare kinderopvang

Het programma heet Bes(t) 4 Kids en gaat voor kwalitatief goede en toegankelijke kinder-, voor- en naschoolse opvang tot en met 12 jaar, die voor ouders betaalbaar is | Foto SZW

De drie BES-eilanden krijgen betaalbare kinderopvang. Dat meldt staatssecretaris Tamara van Ark tijdens haar bezoek aan de eilanden.

Het programma heet Bes(t) 4 Kids en gaat voor kwalitatief goede en toegankelijke kinder-, voor- en naschoolse opvang tot en met 12 jaar, die voor ouders betaalbaar is. Er wordt onder meer geïnvesteerd in het scholen van werknemers in de kinderopvang.

Bron: DolfijnFM

Een Reactie op “DolfijnFM | BES krijgt betaalbare kinderopvang

  1. Het is toch ongelooflijk dat Bonaire eerst een gemeente moest worden, voordat ze aan betaalbare kinderopvang denken.

    Het is ongelooflijk zo een klein eiland met bijna 2/3 deel van de beroepsbevolking op de loonlijst van de overheid en corrupte politici die dankzij handige advocaten uit Nederland vrijgesproken worden.

    Laten we eerlijk zijn Curaçao was beter af als het ook een gemeente van Nederland is geworden. De grootste deel van de groep die tegen was, had één doel voor ogen, op deze manier kunnen ze ongestoord hun zakken blijven vullen en als deze gedrocht van een regering hier een potje van maakt, hebben we nog altijd Nederland als backup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *