DolfijnFM | Besloten raadkamerzitting zaak Martina

Steven Martina zou zijn positie hebben misbruikt om zijn oude werkgever te bevoordelen | Persbureau Curacao

Korsou di nos Tur heeft gisteren in een besloten raadkamerzitting opnieuw bepleit om ex-minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina te vervolgen.

Het OM had de zaak geseponeerd en daartegen is de partij van Amparo dos Santos in verweer gekomen. Martina zou zijn positie hebben misbruikt om zijn oude werkgever te bevoordelen.

Omdat het een zaak achter gesloten deuren is, is nog niet bekend of de uitspraak ook publiekelijk bekendgemaakt zal worden

Bron: DolfijnFM

8 Reacties op “DolfijnFM | Besloten raadkamerzitting zaak Martina

 1. De uitspraak is pas over 6 maanden dus als MAN niet een konijn uit hun hoed kan toveren door een kandidaat met een blanco strafblad te vinden, zitten wij al die tijd zonder minister van EZ.

  Het is wel apart dat de chauffeur van Steven Martina al die tijd doorbetaald krijgt.

 2. Curacao revisited

  eens met Brian S, doe dit gewoon in alle openbaarheid. Het verbaast mij overigens dat Steven Martina nog mee doet in deze show. Iedereen met een beetje zelf respect had hiervoor bedankt maar kennelijk is de drang voor de macht zo groot dat alles hiervoor moet wijken

 3. Waarom achter gesloten deuren? De reden dat er zoveel corruptie is is dat er zoveel achter gesloten deuren wordt geregeld

 4. Heb op hem gestemd, maar ben bedrogen.

  Zelfs zijn 1,000 koeien kwamen niet.

 5. Pancho Villa

  Moet ik als lokale ingezetene dit allemaal met lede ogen toezien. Politieke partijen die continu zitten te rotzooien. Parlementariers die vaker nonsense zitten uit te kramen. Een groot deel van onze bestuurders raken kostbare tijd aan justitiële aangelegenheden kwijt in plaats van te regeren. De padvinders doen het veel beter dan die gasten.

 6. De Rechtsstaat

  Tja, al zes maanden zonder een minister van EO, dus ik (tenminste) voel mij belazerd door deze bende a.k.a. kabinet Rhuggenaath.

  Waar is Rataplan als je die een keer nodig heb? Ow sorry, die is de bewaker van forti.

 7. Kan me helemaal verplaatsen in monk. Wa-verzekering omhoog. Daar moeten we iets aan doen, anders kan ik met m’n zatte kop geen brokken meer maken, maar hij komt overal onderuit.

 8. Volgens Monk komt pas over 6 maanden een uitspraak dus tot die tijd blijven wij waarschijnlijk zonder een minister van Economische zaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *