DolfijnFM | Bestuurder aangehouden na dodelijk ongeval

De chauffeur van de auto die het tweetal heeft geschept is aangehouden| Extra

Bij een verkeersongeluk ter hoogte van supermarkt Centrum Piscadera zijn vanochtend twee doden gevallen. Het gaat, bevestigt de politie, om een moeder en haar kind.

De chauffeur van de auto die het tweetal heeft geschept is aangehouden. Volgens de politie reed hij met hoge snelheid vanuit Julianadorp richting Aqualectra. Het kind, zou volgens politiewoordvoerder Zwerwer tussen de 1 en 2 jaar oud zijn.

De politie is nog bezig met het afwikkelen van het onderzoek en kan nog niets zeggen over de identiteit van de slachtoffers.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Bestuurder aangehouden na dodelijk ongeval

 1. Bedankt voor het verslag, Ericlapass. De gemiddelde makamba kijkt niet naar de lokale zenders. Alhoewel ik niet denk dat dezelfde makamba erg geïnteresseerd is in sensatiejournalistiek.

  Triest dat er weer twee doden zijn gevallen. En een kind van 18 maanden nog maar liefst. Onbeschrijfelijk. De chauffeur verdient ook wel 28 jaar wat mij betreft.

 2. Wat een haast om Aqualectra te betalen.

  Al het geld gaat toch naar Neysa Amnesia.

 3. Ik zag de beelden op TV en ik moet zeggen, dat komt hard binnen, moeder en kind lagen zo op straat en gezien de schade aan de auto reed deze zeker met te hoge snelheid.

  Wat ik niet begrijp is dat de politie of ambulance personeel geen tent om de slachtoffer heen legt. Men kan toch rekening houden met de nabestaanden?

  TV-Direct was weer als de kippen bij om de slachtoffers integraal in beeld te brengen en dit voordat de familie geïnformeerd is, walgelijk gewoon.

  Dit is op de vroege ochtend gebeurd en ze waren bij Direct net bezig om de kranten door te nemen en zijn ze life omgeschakeld naar Helmien Wiels Boulevard.

  Na het zien van de beelden was Jermône de Lima zo aangedaan, dat zij niet verder kon met lezen. Dat vind ik onprofessioneel want een verslaggever mag geen emotie tonen.

  Gelukkig zat nog een man erbij, Carlton die het even overnam met de vraag, zal ik het voorlezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *